Reklama

Reklama

Fateful Findings

Trailer
Drama / Fantasy / Thriller / Mysteriózní
USA, 2014, 100 min

Režie:

Neil Breen

Scénář:

Neil Breen
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Počítačový vědec a spisovatel se znovu sejde se svým přítelem z dětství, nabourá se do vládních databází a čelí strašlivým a osudovým důsledkům mystických činů, kterých dosáhl jako dítě. (KGBelik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

lamps odpad!

všechny recenze uživatele

Nový Mount Everest filmařské imbecility a neherectví aneb The Room najednou vypadá jako nadčasové veledílo. Neil Breen je režisér, herec, scénárista, producent, ale především narcistický idiot s vyměklým mozkem a narušenou mimikou, u něhož mám dojem, že bych měl dostat za sledování jeho výtvorů zaplaceno v řádech milionů. Vtipné to samozřejmě je, od otřesných herců přes křečovitou stylizaci až po mindfuck haluz scénář, ale pocit takzvané sračkoidnosti vyhrává při sledování na celé čáře. Závěr je buď výplodem pokročilé demence, nebo komediální geniality - nemůžu se rozhodnout... ()

santiamén odpad!

všechny recenze uživatele

Bez debat nejhorší film, který jsem kdy viděla. Tommy Wiseau je v porovnání s tímto narušeným exotem vlastně sympatický zneuznaný génius. Utrpení sledovat scény, kdy se Breen oslizle lepí na atraktivní herečky (= zjevně jediný možný kontakt s opačným pohlavím), které nezvládají zakrýt očividné znechucení a touhu dostat se od tohohle "auteura" z jiné galaxie co možná nejdál. Teď bych asi měla projít svých 3000 hodnocení a manuálně každé jedno změnit, protože tahle příšernost je bod nula, nad kterým ční prakticky všechna audiovizuální díla jako umělecký skvost par excellence. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ty vole, hej... Takhle jsem se už dlouho u ničeho nezasmál. Jako nutno říct, že jako komedie to je dokonalé naprosto vším, čím je to špatné a že je to hodně špatné snad vším - příšerní herci (ne, tady fakt nikdo neumí hrát, dokonce se o to ani nesnaží), příšerný střih, miliarda nelogičností, stupidní dialogy, naprosto stupidní příběh, co ani nedává smysl (tady nedává smysl vůbec nic) a nejabsurdnější finále v dějinách kinematografie (ale pravda, že mě to dostalo, tohle bych nečekal ani náhodou). Jako, jestli to ten chlap myslel celé vážně, tak je to asi totální magor, jelikož tohle je prostě blbost, ovšem všechno to špatné z toho dělá dokonalou komedii. No fakt, třeba asi v prvních 20 minutách jsem se asi třikrát nahlas zasmál! Už jenom ten začátek mě dostal. To se mi pěkně dlouho nestalo. Ale upřímně, komedie to je naprosto dokonalá, bohužel Neil Breen to asi myslel smrtelně vážně jako všechny svoje další filmy, kdyby se to tak netáhlo chvílemi, klidně dám i 5*, ale takhle jenom lepší 4*. Kam se hrabe The Room, tohle je fakt milionkrát vyšší level... CALL NINE ONE ONE! Nakonec těch 5* dávám, jelikož spousta scén ve mě doznívá ještě teď. Odteďka už budu balit holky jedině na talíř špenátu a pátrání po tajných tajností tajemství vlády. A hlavně - IT´S A MAGICAL DAY! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Neil Breen je v online recenzentském světe již legendou. Jeho neschopnost a totální deziluze přesahují veškeré meze. Sledování jeho filmů má zcela prokazatelně pozitivní účinky, protože se popadáte smíchy za břicho (viz třeba kluci z RLM). Tak mi to nedalo a konečně jsem si řekl, že bych měl tuhle legendu zakusit na vlastní kůži. A byl jsem trochu zklamán. Ano, film je zcela nekompetentní po VŠECH stránkách, ale spíše mi bylo Breena líto, než že bych se tolik smál. Lituji toho, že se ve svých představách považuje za génia a přitom je to looser. Je ukázkovým příkladem toho, že vaše láska a nadšení se ne vždy přetaví v něco dobrého. Takhle si představuji, že natočí film někdo, kdo neví o filmařině ale vůbec nic. Nejúsměvnější jsou ty robotické dialogy a Breen jakožto sexuální idol žen a světoborný hacker, který spasí svět. Kdybych měl uvést všechny chyby, které se filmu objeví, tak napíšu román. ()

Willy Kufalt odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem poprvé a doufám i naposled viděl film Neila Breena. Nevím, jestli jsem to měl opravdu zapotřebí, ale jedno vím jistě: po zhlédnutí této mega slátaniny, která nutně musí ve vás pod vlivem tvůrce způsobit brutální posun vnímání filmu i celého světa, už nikdy život nebude takový jako dřív. Stihne-li mne za toto konstatování krutý trest, doufám však, že velký vládce světa si v případě takového osamělého běžce jako já vystačí s pouhým vymazáním ze systému a nebude se pouštět do zákeřně mystického vyvolávání sebevražedných myšlenek. Jestli mi je nepřivedly přímo Fateful Findings se samotným Breenem v čele, můžu nabýt optimistického přesvědčení, že po těch 100 minutách uprostřed největšího z velkých pekel filmových mě už neporazí opravdu nic. :o) Jenom lituji dotyčného, který mě na tento film opakovanými zmínkami navedl a doporučil s tím, že to může fungovat jako úžasně geniální komedie. Inu, nefungovalo. Asi třikrát jsem se nechtěně zasmál nad tím přehršlem trapně nepovedeného provedení všech aspektů a prvních 20 minut (kde se Breen jakoby strašně snažil hrát na Lynche) občas mělo jakžtakž zajímavý pokus o atmosféru, ale jakmile došlo na sebemenší herecký projev kohokoliv ze zúčastněných, chlupy na mém těle se prudce dávaly do pohybu. Tohle je daleko horší, než i ta mnou neustále zatracovaná Záhada Blair Witch a to už je co říct. Obojí však nutí zamyslet se, kam se vkus jisté divácké skupiny posouvá, vznikají-li tak obrovské kulty kolem čistokrevně špatných amatérských filmů... a to jsem ještě neviděl v té pravé verzi (a kdoví, jestli vůbec uvidím) kult z této kategorie zřejmě největší a to Pokoj z roku 2003... [0%] ()

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které Neil Breen pronese větu: „No more books!“ („Už žádné další knihy!“) si vyžádala celkem 29 pokusů. Jednou se Breenovi podařilo knihou hodit tak, že praskl displej jednoho z notebooků. (HellFire)
  • Ačkoliv to Neil Breen nepřipustil, tento film je remakem Double Down (2005), prvního filmu režiséra. V obou filmech ztvárnil Breen postavu hackera, který bojuje proti národní a mezinárodní korupci, zatímco hledá ztracenou lásku. (HellFire)
  • Neil Breen je o 32 let starší než herečka, kterou obsadil do role Leah (Jennifer Autry) – jeho nejlepší kamarádky z dětství. Ve filmu není nikdy vysvětleno, proč je věkový rozdíl tak výrazný. (HellFire)

Reklama

Reklama