Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vedení okrsku se ujme rozvážný kapitán Holt. Bezstarostný detektiv Jake Peralta a jeho neschopní kolegové naráz zjistí, že už život nebude tak snadný jako dřív. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při úvodní epizodě první sezóny jsem si sice neutrhl bránici, ale zasmál jsem se častěji, než jsem čekal, myslel jsem si, že tady půjde o mnohem slabší humor, který často přepadne až do trapnosti. Několikrát to sice zaskřípalo, ale po většinu času jsem byl spokojený, a když seržant přibližoval Holtovi jednotlivé detektivy, šel jsem do kolen. / "Jdi na internet a do vyhledávače zadej větu: "Chci koupit dva lístky do kina pro holku, která mě nemá ráda." "Skvělý!" ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Príchod nového kapitána na oddelenie vrážd v Brooklyne a zoznámenie sa s novým teamom. Prvý spoločný prípad ukradnutej šunky vyriešený. Prevedenie: Od Andyho Samberga by som čakal oveľa nechutnejší humor ale scenáristi ho držia na uzde tak je to celkom pozerateľná a dá sa na tom dobre zasmiať uvidíme kam sa to poberie ďalej. Zatiaľ je tam kopa zaujímavých postáv ktoré majú čo ponúknuť. 80% ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama