Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se bytový dům, kde Jake bydlí, mění na družstevní, a on musí zaplatit skoro půl milionu dolarů, aby nepřišel o byt, zoufale žádá Ginu o pomoc. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechtěl jsem být vyloženě zlý, takže jsem nešel pod tři hvězdičky, ale jak se říká v jedné židovské anekdotě: "Ta možnost tady byla." Vážně jsem se příliš nebavil, vypadalo to, jakoby tvůrcům po několika kvalitních epizodách tak trochu odešla inspirace. / "Tvrdí, že to nedělá, nevím proč. Až ho při tom chytím, dám mu pěstí do zubů, až mu skončí v žaludku." Možná proto zapírá." "No jo, máš pravdu." / "Zavolej sanitku, jdu si to s ním vyřídit." ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jake musí odkúpiť od správcu svoj byť inak o neho príde. Na scéne sa objavuje Gina, ktorá sa mu snaží nájsť bývanie. Na stanici zatiaľ parta bojuje s kolegom so zlou hygienou. Prevedenie: Výber bytu v Jakovej cenovej rovine bolo to najzábavnejšie čo som zatiaľ videl. Našťastie lebo druhá linka z kanclu bola o dosť slabšia. 70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Přibližně v čase 12:00 při opakovaném pohovoru Amy (Melissa Fumero) můžeme vidět, jak jsou v jednotlivých záběrech dveře kapitánovy kanceláře otevřené různě doširoka, ačkoliv s nimi nikdo nehýbe. (johnny01)

Reklama

Reklama