Reklama

Reklama

Brooklyn 99 - Série 4

(série)
USA, (2016–2017), 8 h 2 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Rhea Perlman, Dirk Blocker, Maya Rudolph (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Zatímco se na okrsku snaží držet věci pod pokličkou, jsou Jake a Holt v rámci programu na ochranu svědků přemístěni na Floridu, kde se Holtovi překvapivě daří. (Netflix)

Recenze (8)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle sezóna mi vůbec neseděla. Ať už to bylo natáčení na Floridě nebo následně ve vězení, prostě to byla nuda. Nejraději mám, když se seriál odehrává na policejní stanici, ale takhle při ochraně svědků nebo když dali Jakea do vězení, to prostě nebylo ono. Spíše nuda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá sezóna byla pro mě zatím tím nejslabším, co mi tvůrci seriálu předvedli. V některých chvílích jsem byl už slušně vytočený, protože se zábavný a sympaticky nenáročný sitcom změnil v nudnou záležitost, v níž musel diváka vtipný moment nakopnout, aby se neztratil v nezáživné přesile. V závěru se scénáristovi naštěstí rozsvítilo a dokázal se vrátit k osvědčené kvalitě, takže se podívám i na další sérii. ()

johnny01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek na Floridě je fantastický - osvěžující změna. V druhé půlce je několik skvělých dílů u auditu a zejména díl Bú, bú je opravdu skvělý. Velmi silný je pak konec. Kapitán i Róza jsou nadprůměrně usměvaví a emocionální, až to občas hraničí s nevěryhodností. Povedený posun je u Charlese. Podivné chování často vykazuje Gina. Celkově pořád vynikající. ()

Galerie (249)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama