Reklama

Reklama

Brooklyn 99 - Série 7

(série)
USA, 2020, 4 h 45 min (Minutáž: 21–22 min)

Kamera:

Rick Page

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Vanessa Bayer, Scott Vance, Alfonso Flores Jr., Dirk Blocker (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jake s Amy přehodnotí plány na založení rodiny. Holt se trápí kvůli degradaci a každodenní zmatek v jednotce ještě přiživí staří kámoši i rivalové. (Netflix)

Recenze (8)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo se mi to více než předchozí série. Docela se mi i zamlouvalo, že to má méně dílu, jen 13. Jedné, co bych sedmé sérii vytkla je, že strašně odflákli Halloweenskou loupež a to tak, že pořádně odflákli. Chápu, že to museli nějakou natáhnout, aby čas utíkal rychleji a mohli se dostat k tomu důležitému v posledním díle, ale i tak. Halloweenská loupež je prostě ikonou tohoto seriálu a tohle bylo fakt smutný. Jinak ale fajn, doufám, že tu s námi Brooklyn 99 bude ještě dlouho. ()

Reklama

rumbakoule69 

všechny recenze uživatele

Původně jsem z toho, že další série Brooklynu už nenabídne klasických plus mínus 20 epizod, ale tentokrát pouze 13, nebyl vůbec nadšený. Nakonec jsem ale s touto sérií nadmíru spokojený a myslím si, že kdyby měla klasických 23 nebo 18 epizod, tak bych si ji tak moc neužil. V předchozích sériích to totiž bylo tak, že jsme jako diváci dostali několik skvělých dílů, u kterých jsem se smál od začátku do konce, pak bylo ale i několik dílů, které nijak nevyčnívaly a někdy se i vyloženě táhly. V 7. sérii měli tvůrci k dispozici pouhých 13 dílů, museli tak nacpat každý z nich výbornou akcí a humorem a v celé sérii tak nebyly díly vyloženě do počtu. V každém díle se tak něco děje a pokud binge-watchujete celou sérii jako já, tak vám po pár dílech hrozí veliká bolest v oblasti bránice :D. Celou sérii už jsem viděl dvakrát a koukl bych se i potřetí. Je těžké vybrat ty nejlepší díly, protože každý měl své kouzlo, ale kdybych musel byly by to tyto: Pimemento, Ding Dong, Ransom a Lights Out ()

Lijem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná série, která je lepší než, minimálně, dvě předchozí. Počet dílů se nám zkrátil na 13, ale za to jsme dostali samé skvělé díly překypujícími nápady a hláškami. Vážně, takovou koncentraci neskutečně dobrých epizod jsem u žádného nového komediálního seriálu ještě neviděl a Brooklyn se prostě pořád drží. Nejlepší epizody: Ding Dong, Captain Kim. Nejhorší epizody: Trying, Valloweaster. (A i těm nejhorším bych dal tak 8/10..) VERDIKT: Skvělé postavy, které mezi sebou mají skvělou chemii, dobré hlášky, humor i příběhy a k dokonalosti už chybí jenom Gina..9,5/10 ()

Galerie (190)

Reklama

Reklama