Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake pomůže Rose s náročným vyšetřováním. Amy má po rozhovoru s Holtem o čem přemýšlet. Boyle zajde při podpoře Terryho do extrému. (Netflix)

Recenze (9)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začít závěrečnou řadu takhle. No, je to na pováženou. B99 uměl tyhle témata představit s ladností, bez pocitu vynucenosti. Tohle však nebyl správný směr. Bylo to nucené a nepotřebné. Hlavně i samotné postavy byly hodně pokroucené. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvůli tomu, že se tady řeší rasismus a covid ( z těchto věcí mě vážně občas bolí hlava ), tak jsem šel na 3 hvězdy. I přesto to má opět ten klasický humor čímž je tenhle seriál známý. " Scullyho kniha! " :-D ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele

Epizoda o rasismu už tady byla, když strážníci napadli Terryho. A ta epizoda byla udělaná teda mnohem lépe, než tato. Chápu, že chtěli nějakým způsobem začlenit BLM, zvlášť když se jedná o seriál z policejního prostředí, ale tohle bylo bez jakékoliv špetky nápadu. První tři epizody dokonce natočili znova kvůli těmto věcem a covidu. A asi bych raději viděl ty originální díly, než tuto slátaninu. ()

Lijem odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mém komentáři k sedmé sérii jste se dočetli jen samé chvály na úžasnou sérii. No... První díl osmé série ve mně vyvoval pocity připomínající chuť na zvracení. Na tomhle seriálu jsem vždycky obdivoval jeho nadhled. Kapitán Holt je černoch a homosexuál, má v kanceláři LGBT vlaječku.. A nikoho to nesralo, protože to seriál představil zcela normálně a vtipně. (Což u komedie chcete) V roce 2021 jsme ovšem dostali prvoplánově napsaný a až nesmyslně politicky korektní díl, jehož dialogy s názory na dnešní témata mě nechávají přemýšlet jakou cílovku seriál vlastně má. 10 let? 12? ("To je ale hrozné" "Tohle se nemá dít, je to totiž špatné") Žádné zvážení dnešní situace, žádné ukázání pozitiv a negativ. Prostě jen poučování diváka, ze kterého je cítit, že ani sami tvůrci (nebo spíše scenáristi) to sami nechtějí dělat, ale dnešní doba je k tomu zkrátka donutila. Seriál z policejního prostředí přece nemůže tyto závažné témata ignorovat, že? V koukatelnosti tuto epizodu alespoň drží trocha koření v podobě typického B99 humoru. ()

Jirok19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BLM k mému zklamání nepříznivě ovlivnilo začátek poslední série. Rosa, která odstoupila a Charles, který najednou přispívá na náhodné charity by dostali jednu hvězdu, ale Scully, který u sebe má vždy tablet a partnerské problém Raymy to vytáhli na 3 ()

Dody345 odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední díl sedmé série byl úžasný a byl to Brooklyn 99 v nejlepší síle, ale tohle? To byla s prominutím jen politická sr*čka. Tenhle seriál uměl zavážné témata podávat nenuceně a vtipně jako například příkoří kapitána Holta jakožto policistu gaye v jeho začátcích. I další podobné témata byly zpracována dobře. Ale tohle? Tohle je neskutečně nucený hnus, přičemž všechny postavy se kvůli probírání tohoto tématu chovají jinak než doposud jako by to ani nebyli oni. Jedinou výjimkou je Hitchcock a Scully. Pokud jde o pojetí rasismu, tak mi to hodně připomnělo jeden díl Lucifera. ()

Reklama

Reklama