Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 2
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Recenze (199)

Brunky 

všechny recenze uživatele

Nemal som veľké očakávania, predsa len sa to v USA sitkomami len hemží a vychádzhjú ako na bežiacom páse. Toto ma ale príjemne prekvapilo (zatiaľ dva diely uvidím, či potom nezmením rozhodnutie). Myslím, že policajné prostredie v komediálnom seriály som ešte nevideľ, aj vtipy sú zatiaľ neošúchané a Samberg mi tam prekvapivo dosť sedí...uvdiíme ako sa vyvynie... ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Po Cuckoo jsem se bál Sambergova humoru, ale role dětinského superpolicajta mu sedne perfektně. A vůbec celý devadesátý devátý okrsek tvoří parta karikatur, které vás spolehlivě rozsekají. Navíc tenhle seriál (alespoň soudě z prvních dílů) oproti trendu nemá potřebu být sentimentální. Jeho jedinou ambicí je pobavit – a tu naplňuje dokonale. Velmi příjemné překvapení. ()

Angelitos 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komediálních seriálů dneška. S dalšími sériemi se mé hodnocení zvyšuje. Paráda, nemůžu se dočkat na další epizody (title of my sex tape :D) :). Miluju ty hlášky :) ()

bery71 

všechny recenze uživatele

Přehnané, naivní až jednoduché, ale určitě ne pitomé nebo nudné. Velkou kulturnost bych v tom nehledal, ale sitcom v 21. století může existovat a je to B99. Noise! ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Suprová komedie, skvěle napsané postavy a díly. Hned po prvním dílu mě to chytlo tak, že jsem zkoukl všech 7 sérií během 10 dnů. S postupem sérií díly neomrzí a stále mě to bavilo koukat dále. Samozřejmě Andy Samberg to celé táhne, ale ostatní mu jsou hned v patách, hlavně Andre Braugher, který je jako kapitán vynikající se svým kamenným výrazem a svými nekompromisnímy hláškami. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tak jako párkrát sem se pousmál ... není to vyloženě trapné ani blbé ... to spíš naopak oproti jiným podobným počinům ... ale déle něž pár prvních dílů jsem nevydržel ... paradoxně mi přišel Samberg spíš protivný a otravný a ne zrovna vtipný ... na rozdíl od jiných postav, které mi byly více sympatické ... ale ztrácet čas hodlám u něčeho, co mě chytne mnohem více ... ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"One thing you couldn't figure out was how to grow up. I think you've finally figured it out." Komedie vtipnější, konzistentnější, sevřenější a celkově lepší, než by měla jakékoliv právo být. A to i přes nespočet drobných problémů jako občasná šablonovitost filler epizod, odnikudnost a vyšumění pár vedlejších dějových linek a absence vývoje nebo alespoň vypointování těch monotónnějších z tahounů - Hitchcocka a Scullyho. Halloween heists rule. PB&J. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Je to povětšinou strašná prdel. Tolik skvěle napsaných pestrobarevných postaviček, aby jste pohledali. Poslední dvě série mě už ale míjely (seriál se vyčerpal). ()

Anayka 

všechny recenze uživatele

Michael Schur a spol. stvořili nový vesmír policejního žánru a postavy, které nelze nemilovat. Detektivní zápletky tady hrají až vedlejší roli. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi přišlo, že se nějak moc tlačí na pilu, občas jsem se uchechtla, ale to bylo vše. Pak najednou nabral seriál grády a teď, na konci první řady, se nemůžu dočkat, až budu koukat dál a co z toho vyleze! Moc se mi líbí, že nejde o žádnou vztahovku, nijak výrazně to na sebe nenavazuje. Skvělá oddechovka! ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Taková blbina na odreagování, neurazí ani nenadchne. Za všech 5 sérií jsem nenarazil ani na jeden moment, kdy bych se opravdu zasmál, což je u komediálního seriálu docela kámen úrazu. Každopádně to není vyloženě debilní ani trapné a dívá se na to ve výsledku docela hezky. V rámci žánru slabší průměr. 2/5 ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Místy neskutečně trapné a dětinské, místy celkem fajn. Tomuhle seriálu musí dát člověk pár dílů na rozjezd, pokud ho po pilotu nechce rovnou hodit mezi odpad. Ne že by se pak konal nějaký extra zázrak, ale koukatelné to je. ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Miluju, když lidi hodnotí seriál na základě jednoho dílu - nejlépe pilotu. Kdybych měl soudit po shlédnutí jedné epizody, nejspíš by mě nazaujal ani TBBT, ani HIMYM a nakonec asi ani Přátelé (mno dobře, teď trochu kecám...). Ale nemá cenu se rozčilovat. Po shlédnutí celé první série jsem nadšen. I když seriál staví na relativně prvoplánovém humoru a o hlavních postavách se toho (prozatím) příliš nedozvíme, vše funguje jak má. Zajímavý je i výběr herců, z nichž samozřejmě nejvíce exceluje Andy Samberg. A Andre Braugher jako kapitán taky nemá chybu ;-) U mě velká spokojenost a těším se na další díly! ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Ako skeptický som do toho šiel (sitcomom nerozumiem), tak spokojný som odchádzal. Poviem to ale rovno - komediálno obstarávajú v prvom rade Terry Crews a Andre Braugher, Samberg je tak 50:50 vtipný a trápny. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Geniální, nic víc se k tomu asi napsat nedá. Andy Samberg je fenomenální, určitě nejlepší policista v celém NY. ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama