Reklama

Reklama

Brooklyn 99 - Série 5

(série)
USA, (2017–2018), 8 h 46 min (Minutáž: 22–43 min)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller, Tim Meadows (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Po děsivém pobytu ve vězení za zločin, který nespáchal, se Jake vrací k jednotce 99, kde se chystají osobní i pracovní změny. (Netflix)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V páté sezóně se všechno jaksi otočilo. Každá řada měla spoustu kvalitních dílů a několik takových, které jen kazily průměr, tentokrát byla série špatná a jen díky několika povedeným epizodám jsem mohl hodnotit výslednými třemi hvězdičkami. Seriál jsem měl rád, takže to utnu dříve, než mě tvůrci doženou k odpadování. ()

Reklama

johnny01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek ve vězení je opravdu silný. První polovina série je pak o čekání na žádost o protislužbu... Rovněž je to takové zvláštní bez Giny... byť její rýpání opravdu nechybí. Vývoj u Amy je pochopitelný, ač následně její nový styl oblékání je nezvyklý. Naopak mi příliš nesedí, s čím přišla Róza. Nejvtipnější je rozhodně šílený Pimento. Celkově je to opět hezká podívaná, místy jsem však měl pocit, že se jaksi opakují scénáristické vzorce. Jakoby se až příliš často stávalo, že někdo něco pokazí (nebo má špatný názor) a pak to napraví (uzná svou chybu)... Všechny případy se úspěšně vyřeší a není tam žádné kriminální drama – chybí napětí, to je však asi pochopitelné vzhledem ke krátké stopáži. Kapitán i Róza se usmívají čím dál tím častěji a Charles to s emotivností místy až přehání. ()

Galerie (273)

Reklama

Reklama