Reklama

Reklama

Válka skladů: New York

(pořad)
  • USA Storage Wars: New York

Obsahy(1)

Válka skladů: New York sleduje skupinu městských průzkumníků v novodobé honbě za zapomenutými poklady. V nejlidnatějším městě v Americe se nedá ani odhadnout, jaké úžasné cennosti se mohou skrývat ve skladových jednotkách v New Yorku a jeho okolí. Joe P, Mike, Candy s Courtney, Chris a Tad a dražitel John Luke se vrací a soupeří, kdo najde a získá ztracené a vzácné předměty. Když tihle Newyorčané přihazují, jedná se o úplně jinou aukci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Storage Wars Texas recykloval prvotní originální formát Storage Wars. Sehnalo se pár jinejch lidiček a změnila se lokace. Teď jsme tedy v New Yorku. Opět jiní lidé, opět jiné sklady, opět jiné špeky i bordel v kójích. No History, co nám dáš dál? Storage Wars Oklahoma? Idaho, California, Florida...??? Jistě se dá s kamerou lítat po Státech dle libosti, těch opuštěných skladů je jistě všude také habaděj, ale bude to lidi - diváky ještě bavit??? * ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Just love it! Je jedno jestli to je v NY, Texasu, nebo jiném koutu Ameriky či světa. Koncept je stále stejný, akorát lidé a partičky buyerů se mění. Samozřejmě na "YUPP mana" Brandi+Jaroda, Barryho a Darrela se synátorem ze známých kalifornských Storage Wars to nemá (proto o jednu hvězdu méně), ale jinak si nestěžuji, WOW FAKTOR stále funguje. Tohle mě prostě baví!! ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad dražeb a vlastně všechno okolo mám rád,ale tady se teda sešla banda nesympatických ubožáku až mi to kazí veškerý dojem ()

Reklama

Reklama