Reklama

Reklama

Cristiano Ronaldo

všechny plakáty
Austrálie, 2008, 53 min

Obsahy(1)

Září v milionářském klubu Real Madrid. Mimo hřiště je z něj hotový magnet na peníze. Mladí obdivovatelé portugalskou hvězdu napodobují, jak to jen jde. Nosí stejné kopačky a také účesy. Ženy po něm šílí. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele

Je smutné, když někdo udělá dokument o skvělém fotbalistovi, vytvoří k němu slušný komentář a vše podmaluje záběry z tréninků, tiskovek a rozhovorů, ale neukáže jediný záběr ze zápasů. Když chci dělat dokument o známém fotbalistovi, přece to nemůžu dělat, aniž bych k tomu neměl dostatek obrazového materiálu, ne? Typy těchto dokumentů bez záběrů či sestřihů zápasů fakt nechápu. Navíc koho ze sportovních fanoušků zajímají drby, které ke konci dokumentu zaznějí? Hloupě udělaný dokument, který fotbalovým fanouškům nepřinese vůbec nic. ()

Adigor odpad!

všechny recenze uživatele

Obvykle komentáře nepíši, nicméně zde se nemohu udržet. Kluci z Austrálie si nejspíš myslí, že lze natočit fotbalový dokument bez záběrů fotbalových zápasů, což je přesně tento případ. Komentátor sice stále popisuje, co se ve vybraných zápasech dělo na hřišti, kolik dal Ronaldo gólů apod., přitom nás však nechá dívat se, jak si Cristiano čutá se spoluhráči na tréninku. Je to na zabití. Respekt před každým, kdo se vydržel dívat do konce. ()

Reklama

Reklama