Reklama

Reklama

Návrat Falcona

  • USA Falcon Rising
Trailer

VOD (1)

FAVELA, první z franšízy CODENAME: FALCON, představuje bývalého mariňáka Johna „Falcona“ Chapmana, temného antihrdinu hnaného vinou a utrpením. Trpí posttraumatickou stresovou poruchou a zničí sám sebe, pokud nedostane ke zničení něco jiného – užitečný krajní prostředek pro Ministerstvo zahraničí USA. Když je Chapmanova sestra brutálně napadena na misi v Brazílii, Chapman odlétá do Sao Paula, aby útočníky vystopoval, a rychle proniká do tamějšího podsvětí a objevuje svět drog, obchodu se sexem, úplatných policistů a syndikátů organizovaného zločinu, které bojují o nadvládu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Je to tak krásně tupý, že je vám jedno co se děje okolo a jen chcete, aby ti zlí hrozně dostali na prdel. A když si proti sobě postavíte Blackrock v podobě MJW měli by jste tušit, že se tak i stane. Jde o jednoduchý akční film, kde nečekejte nic krom naivních dialogů, naivního chování postav a naprosto super akce. Jak sekvence se zbraněmi, tak bitky jsou pecka. Bohužel ale, abych mohl dát víc než 3 hvězdy, by musel film nabídnout ještě něco k tomu. 65 procent. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí brazilských slumů je pro žánr dostatečně atraktivní, příběh rutinní, ale vyhovující a jakž takž sedlo i obsazení. Horší to bylo s bitkama. dokud se střílelo, tak to docela šlo, ale jakmile se pomalý White pustil do konfrontace s někým rychlým, působila jeho vystoupení když ne úsměvně, tak alespoň hodně strojeně. Problém je, že nikdo pomalejší než White se tam jaksi nevyskytoval. Škoda. S někým mrštnějším z toho mohlo být lehce nadprůměrné béčko. 35% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Povstání ptáka není erotickej snímek, ale vcelku povedenej akčňák s MJW v hlavní roli, kterému lehce šibe a když si zrovna nedemoluje byt nebo nehraje ruskou ruletu, tak se zpije do němoty a doufá, že další den už konečně umře. Ze stereotypu jeho života ho dostane událost, kdy zjistí, že jeho ségra leží v Brazílii a má na kahánku. V tu chvíli jde ruská ruleta stranou a MJW se postará, aby na něj brazilci jen tak nezapomněli, pokud tedy setkání s ním vůbec přežijou. Brazilci mají na své straně mistra capoeiry Lateefa Crowdera a tak jsem celej film čekal, kdy si tyhle dva mastodonti dají pořádně do čumáku. A dočkal jsem se, akorát jsem doufal v delší měření sil. MJW tak dokazuje, že prostě umí a já se budu těšit na další jatka s tímto řezníkem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická akční řežba, která se tváří strašně cool, stejně jako všechny postavy, které se zde objevují. Hlavní hrdina je ale celkem snesitelný, je vidět, že trochu mlátit umí, navíc mu tu jeho psychickou poruchu celkem žerete. Ne, že by pro příběh měla až takový smysl. Jinak ale je to jasný tah na bránu, nic se nepřetvařuje a nic navíc tu není. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jai White má sklony k sebevraždě (kvůli tomu že byl ve válce a má ztoho depky) takže mu je všechno ukradený a je mu jedno jestli ho někdo sejme. Jedinýho koho má je sestra a starej kamarád McDonough. Sestru někdo totálně zmlátí v Riu, tak tam Jai White letí aby dopadl ty šmejdy co mu zmlátily sestru. Celkem dost slušnej film, kde Jai White chodí po Riu a nebojí se jednat tvrdě. Bitky neměli chybu a hlavne Lateef vs. Jai White byli super. Jediný chybka je, že je to klišé no, ale i tak jsem se bavil. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Pracovný názov filmu bol Favela. (m.a.t.o.)
  • Když vybuchne automobil s fotografem, je na prvním záběru detail, jak na místě řidiče někdo sedí. V dalším záběru je však místo za volantem prázdné. (jujec)

Reklama

Reklama