Reklama

Reklama

Návrat Falcona

  • USA Falcon Rising
Trailer

VOD (1)

FAVELA, první z franšízy CODENAME: FALCON, představuje bývalého mariňáka Johna „Falcona“ Chapmana, temného antihrdinu hnaného vinou a utrpením. Trpí posttraumatickou stresovou poruchou a zničí sám sebe, pokud nedostane ke zničení něco jiného – užitečný krajní prostředek pro Ministerstvo zahraničí USA. Když je Chapmanova sestra brutálně napadena na misi v Brazílii, Chapman odlétá do Sao Paula, aby útočníky vystopoval, a rychle proniká do tamějšího podsvětí a objevuje svět drog, obchodu se sexem, úplatných policistů a syndikátů organizovaného zločinu, které bojují o nadvládu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická akční řežba, která se tváří strašně cool, stejně jako všechny postavy, které se zde objevují. Hlavní hrdina je ale celkem snesitelný, je vidět, že trochu mlátit umí, navíc mu tu jeho psychickou poruchu celkem žerete. Ne, že by pro příběh měla až takový smysl. Jinak ale je to jasný tah na bránu, nic se nepřetvařuje a nic navíc tu není. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Je to tak krásně tupý, že je vám jedno co se děje okolo a jen chcete, aby ti zlí hrozně dostali na prdel. A když si proti sobě postavíte Blackrock v podobě MJW měli by jste tušit, že se tak i stane. Jde o jednoduchý akční film, kde nečekejte nic krom naivních dialogů, naivního chování postav a naprosto super akce. Jak sekvence se zbraněmi, tak bitky jsou pecka. Bohužel ale, abych mohl dát víc než 3 hvězdy, by musel film nabídnout ještě něco k tomu. 65 procent. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Povstání ptáka není erotickej snímek, ale vcelku povedenej akčňák s MJW v hlavní roli, kterému lehce šibe a když si zrovna nedemoluje byt nebo nehraje ruskou ruletu, tak se zpije do němoty a doufá, že další den už konečně umře. Ze stereotypu jeho života ho dostane událost, kdy zjistí, že jeho ségra leží v Brazílii a má na kahánku. V tu chvíli jde ruská ruleta stranou a MJW se postará, aby na něj brazilci jen tak nezapomněli, pokud tedy setkání s ním vůbec přežijou. Brazilci mají na své straně mistra capoeiry Lateefa Crowdera a tak jsem celej film čekal, kdy si tyhle dva mastodonti dají pořádně do čumáku. A dočkal jsem se, akorát jsem doufal v delší měření sil. MJW tak dokazuje, že prostě umí a já se budu těšit na další jatka s tímto řezníkem. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

V pohodě béčková akční jízda byť hloupá, tak velmi zábavná s překvapivě solidním hereckým obsazením. MJW parádní nezkrotná mašina, hláškující jako blázen, hned úvodní scéna v obchodě mi příjde jako jedna z nejzajímavějších scén z filmu a poté samozřejmě samotný závěr vs Latééfovi a Japonci se samurajským mečem. Rychlé, nenudící, souboje mohly být lepší a drsnější, ale v rámci rozpočtu OK. 60% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

O príbehu netreba hovoriť - hoci zaujímavé prostredie, prepracovanosťou neprekračuje rámec B-čkovej akčnej produkcie (to nie je výtka, to je iba konštatovanie). Michael aj Lateef stále objemovo spuchnutý - ale mrštnosť im miestami nechýba. A vôbec, celkovo to mohlo byť veľmi zaujímave B-čko, ktoré si viem živo predstaviť ako by bolo nadupané v akcii , keby za kamerou stálo duo Stovall-Florentine a nie Stovall-Barbarash. 5/10 . Ale keď už neprší, tak aspoň som rád, že kvapká... 5/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Když dostane Falcon (Michael Jai White) od obyvatele favely deník své sestry, tak má deník vytrháno asi polovinu stránek. V následující scéně je deník opět nepoškozený. Později, když sedí Falcon v baru, je deník opět vytrhaný. (jDanek)
  • Pracovný názov filmu bol Favela. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama