Reklama

Reklama

Snip

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Španělsko, 2008, 11 min

Obsahy(1)

Sebepoškozování v tomto snímku dosáhne nových rozměrů. Zvláště máte-li v sobě dost odhodlání a dokážete překonat bolest… (SOLOM.)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sice naprosto bez příběhu a jestli tu nějaký je tak jsem ho nepobral ale zato solidní gore je zaručeno. Tenhle film je děsně nepříjemný, hodně brutální na amatérský film má jedno z nejlepších gore efektů s kterým si nezadá ani áčková produkce. Bohužel ale film vyzní naprosto do prázdna. Proč hlavní postava dělala to co dělala? Kdo to byl? Prostě naprosto nic. Ale je to krátké a všechno vypadá moc slušně takže slabší 4*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky se doma občas nudím, ale většinou to vyřeším tím, že zajdu na pivko, nebo nějaká ta sportovní aktivita…No náš hrdina to vzal pěkně po svém a přichystal si pro nás opravdu bizarní podívanou. Sebepoškozování dosáhlo nového rozměru a s ním přišla řada i na slušnou porci béčkového gore. Občas byla sice viditelná „gumovitost“, ale nad tím se dá v tomto snímku mávnout rukou. Lepší průměr 60%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Doma nuda? Je možnosť, že to dáte podľa možností spánkom, alebo inými spôsobom. A čo tak si rezať do ksichtu? Alebo niekde inde. Paráda, že? Komplexy by mali byť liečené. V tom širokospektrálnom prevedení. ()

Reklama

Reklama