Reklama

Reklama

Láska ve hvězdách

(seriál)
  • Česko Láska ke hvězdám (více)
Trailer 1
Romantický / Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, 2014, 8 h 47 min (Minutáž: 38–42 min)

Tvůrci:

Meredith Averill

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Aimee Teegarden, Matt Lanter, Grey Damon, Greg Finley, Brina Palencia, Chelsea Gilligan, Andrea Frankle, Indigo, Maggie Elizabeth Jones, Melise (více)
(další profese)

Epizody(13)

Emery Whitehillové bylo šest, když v jejím rodném městečku havarovala mimozemská vesmírná loď. Nezáleželo na tom, zda návštěvníci z jiné planety přišli v míru nebo s cílem ovládnout Zemi. To lidé, kteří si Atriánce chtěli podrobit, vyprovokovali souboj.
Uprostřed tohoto konfliktu se šestiletý atriánský chlapec Roman ukryl ve staré kůlně za Emeryniným domem a ona se ho rozhodla chránit. Za tu krátkou chvíli, kterou spolu Emery a Roman strávili, mezi nimi vzniklo pevné pouto, ale úřady brzy Romana odhalili a odvedli.
Uplynulo deset let a Emery stále žije v přesvědčení, že Roman tu noc zemřel. Mezitím se Atriáni usadili na Zemi, ale byli důsledně odděleni od lidí a vyhnáni do přísně střeženého tábora zvaného Sektor.
Nyní, poprvé od jejich havárie, se Atriánci rozhodnou nechat zapsat první studenty na střední školu. Chtějí zjistit, zda je jejich integrace mezi lidstvo možná.  Celý svět tuto snahu pozoruje s obavami.
Emery hned první školní den na nové škole zjišťuje, že mezi atriánckými studenty je také Roman. Jejich dětské pouto vydrželo, ale okolí jejich vzájemné přátelství odsuzuje. (AXN)

(více)

Reklama

Reklama