Reklama

Reklama

Láska ve hvězdách

(seriál)
  • Česko Láska ke hvězdám (více)
Trailer 1
Romantický / Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, 2014, 8 h 47 min (Minutáž: 38–42 min)

Tvůrci:

Meredith Averill

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Aimee Teegarden, Matt Lanter, Grey Damon, Greg Finley, Brina Palencia, Chelsea Gilligan, Andrea Frankle, Indigo, Maggie Elizabeth Jones, Melise (více)
(další profese)

Epizody(13)

Emery Whitehillové bylo šest, když v jejím rodném městečku havarovala mimozemská vesmírná loď. Nezáleželo na tom, zda návštěvníci z jiné planety přišli v míru nebo s cílem ovládnout Zemi. To lidé, kteří si Atriánce chtěli podrobit, vyprovokovali souboj.
Uprostřed tohoto konfliktu se šestiletý atriánský chlapec Roman ukryl ve staré kůlně za Emeryniným domem a ona se ho rozhodla chránit. Za tu krátkou chvíli, kterou spolu Emery a Roman strávili, mezi nimi vzniklo pevné pouto, ale úřady brzy Romana odhalili a odvedli.
Uplynulo deset let a Emery stále žije v přesvědčení, že Roman tu noc zemřel. Mezitím se Atriáni usadili na Zemi, ale byli důsledně odděleni od lidí a vyhnáni do přísně střeženého tábora zvaného Sektor.
Nyní, poprvé od jejich havárie, se Atriánci rozhodnou nechat zapsat první studenty na střední školu. Chtějí zjistit, zda je jejich integrace mezi lidstvo možná.  Celý svět tuto snahu pozoruje s obavami.
Emery hned první školní den na nové škole zjišťuje, že mezi atriánckými studenty je také Roman. Jejich dětské pouto vydrželo, ale okolí jejich vzájemné přátelství odsuzuje. (AXN)

(více)

Recenze (41)

KevSpa

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení mě tenhle nový počin CW neodradil hned na samém začátku. A to navzdory obvyklé přehlídce klišé, hezkých tvářiček bez většího hereckého talentu a tradiční cukrkandlovosti. Pilot - 60% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak špatné. Čekal jsem, že to bude větší slaďárna. Přece jen romantické sci-fi není zas tak obvyklé.Trochu mi to připomíná Defiance. Seriál se zabývá událostmi po 10-ti letech od příchodu mimozemšťanů na Zem. Ti tady ztroskotali se svou lodí a žijí v odděleném sektoru. Lidé se je pomalu snaží začlenit mezi sebe. Proto vytvoří integrační program pro Atrianské studenty. Samozřejmě to přináší svá rizika. Ať už na straně lidí nebo Atrianů jsou skupinky, které s integrací nesouhlasí. Proto vznikají různé problémy. Nakonec se do sebe postavy vzájemně zamilují a utvoří se páry. Také musí čelit útokům Tragů, což jsou atriánští extrémisti. Končí to dost otevřeně a další série už asi nebude... "Kde je Suvek?" ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nadmíru spokojen ale kde zbytek? Takhle to skončit ani nejde. Každý díl výborný neustále sem nevěděl co bude jak to dopadne Em a Roman a zbytek party byli výborní. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Neprináša nič nové, každičký aspekt vám už bude podobný seriál či film pripomínať. Celkovo, nič extra, ale ak sa vám podobné seriály (Beauty and the Beast, Defiance, V, Tomorrow People, ...) páčia, prečo nie. Osobne zatiaľ sledujem kvôli naozaj feši hercom. :) // Videné asi do s01e04, ďalej nebola chuť. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl mě mile překvapil, protože mixuje Roswell a Defiance se špetkou District 9. Jenže je to stanice CW, takže to znamená jejich typické trademarky - vystajlovaní modelové v hlavních rolích a důraz na vztahy. Jenže seriály této produkce romantiku moc neumí, většinou působí dost uměle a nereálně, stejně jako přestárlí herci hrající si na přemoudřelé středoškoláky. Naštěstí Star-Crossed se z větší části zaměřuje na sci-fi zápletku, která je docela zajímavá a rozhodně má potenciál, byť se v první (a bohužel i poslední) sérii vyvíjí dost pomalu a prostoduše. Poslední díl končí cliffhangerem a pokračování nebude. Škoda, kvůli poslední scéně bych se na další sérii docela i rád podíval. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Wow, CW přišlo s něčím "novým". Bože, to už tam nikdo kurnik nedokáže vymyslet nějaký nápaditý, neotřelý příběh? Proč je to zase tak předvídatelné a dementní? ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mix scifi, love story a středoškoláků. 1) Středoškoláci podle tvůrců seriálu jsou: přesvalení 31letý Matt Lanter (Roman) a 30letý Greg Finley (Atrian Drake), 27letý pěkný Grey Damon (Grayson, hodný nový jestřáb), 25letý Titus Makin Jr. (černoušek Lukas) či 31letý Jesse Luken (Eric, bývalý jestřáb). Stejně věrohodně působí i všechno ostatní. 2) Zajímalo by mě, co na třinácti epizodách podprůměrné úrovně dělalo 5 scénárstů a 6 režisérů. 3) Oba české názvy - Láska ke hvězdám i Láska ve hvězdách jsou jak obsahově, tak jazykově nesmyslné. Zřejmě ani překladatelům nestálo za to, najít inteligentnější titul. 4) Dávám dvě hvězdičky, protože navzdory všem výhradám jsem to odsledoval celé...mám holt slabost pro scifi a mladé kluky. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Hmmm, stanice CW nepřekvapila (jako se jí to letos povedlo u nápaditě zpracovaného historického Reign). The Vampire Diaries, kde jen místo upírů pobíhají mimozemšťané, je stejně ubíjející teenagerskou "romancí"! To už i letošní The Tomorrow People (sci-fi se špetkou rozebíraných vztahů) má větší potenciál. (Srovnávám samozřejmě jen s aktuálními seriály totožné televizní stanice, která je zaměřena na mladé publikum.) 20% [seriál ZRUŠEN] ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na první pohled překvapí vymazleným vizuálem a citem pro budování napětí, které je následné chytře využito v samotném závěru. Na pohled druhý další produkt z teen CW, kde je každá postava krásná, svalnatá, stylově oblečená s až podivným zápalem pro řeckou filozofii či anglickou literaturu. Mohlo se jednat o milou jednohubku, ale CW po The Tomorrow People dokonale pohřbila další nadějné scífko. Škoda. 50% ______ P.S. Soundtrack je tím nejsilenším pozitivem na celém pilotu, avšak ve většině míst naprosto přehlušuje dialogy. ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Díl co díl byl zajimavější a zajimavější. Seriál, který mě neustále něčím překvapoval a nejlepší bylo na něm to, že člověk nevěděl co se stane. V některých scénách jsem byla naštvaná že Em ublížovala Romanovi, ale vše mělo svůj důvod, proč tohle dělala.Škoda jen že to nemá víc dílů, ten konec byl nauzavřený, ale jinak jsem spokojená. ()

Emerelle 

všechny recenze uživatele

Dobře..no dejme tomu že prvních pár dílů pro mě bylo velmi osvěžujících, tak i přesto se z tohoto seriálu stává telenovela, kde prim hraje milostný trojúhelník. Připomíná mi to kopii upířích deníků, upravenou pro mimozemšťany. ()

veronica_mac 

všechny recenze uživatele

Dobře, přiznávám, že 4* jen pro herecké obsazení, které mi teda nehorázně imponuje. Jinak jak už zde bylo řečeno, není zde nějaký extra nový nápad, ale mně se zpracování prostě i tak líbí... A furt tak nějak nechápu, proč pro mě naprosto dokonalá Natalie Hall, není ve větším podvědomí fanoušků, ach... Love story jak prase, ale prostě jim to žeru. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Pilot Přiznávám, že jsem již od trailerů nečekal bombu, ale dal jsem novince od CW šanci. Přiznávám také, že v podstatě jen kvůli Mattu Lanterovi, ale to je vedlejší. Romantické teen sci-fi je docela dobrý nápad, ale CW tentokrát přidalo již tak obrovskou dávku kýče a neoriginality, že jsem už po 20 minutách pilotu odpočítával vteřiny do konce. Nesympatické postavy, předvídatelný scénář, nulová chemie. Jediné, co se dá pochválit je pěkná výprava (na průměrnou americkou TV show). V současnosti je TOLIK seriálů, na které se dá koukat, že tento doporučit rozhodně nemůžu. A nebo jsem už dospěl :) ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Hlavní představil Roman je velice sympatický :) a je mi fuk, že je mu 30 a hraje teenagera.. Však taky už nejsme nejmladší. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další seriál o integraci mimozemské civilizace mezi lidstvo tentokráte v pojetí prostých teenagerů. Opět se tu řeší typické problémy a nevraživosti mezi sebou a i na své mládí přirozené lásky a zklamání. První díl naprostá vykrádačka ´E.T.Mimozemšťana´ a nějak mi unikla pointa nebo smysl to takto prezentovat. Poté už dějová linka jede po své cestičce, jenomže bohužel opět velmi unyle. Tyhle seriály jsou už naprosto na jedno brdo a je jedno jestli se jedná o upíry, lidi s nadpřirozenými schopnostmi či jako v tomto případě mimozemšťany. Scénáristé už zoufale vykrádají jeden druhého a tak neustále vzniká jedna podivnost za druhou. A tak opět vznikl další naprosto zbytečný televizní seriál bez veškerých ambicí něčím zaujat či překvapit. ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Ono je to zatiaľ vskutku vtipné, ako sa to tvári... Niekedy sa čudujem hercom, že pristali hovoriť také bláblá. Nuž, ale dívať sa na nich dá, aspoň na pár z nich. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Puberťárna v již dost okoukaném stylu svalnatých tričkařů, vlasatých krasaviček s unylým pohledem, zbraní a ohrožení, tentokrát pro a proti emzáckého. Musí to být děsné dobrodružství chodit v USA na hájskůl, když pomyslím, jak se na toto místo stahuje kdejaká havěť, od démonů přes upíry až teď zas po ztroskotané vesmíráky s fleky na těle. Nic moc, na hranici koukatelnosti od samého začátku. ()

Reklama

Reklama