Reklama

Reklama

Sex po dětech

  • Kanada Sex After Kids
Trailer

Obsahy(1)

Odvážná komedie sleduje několik různých párů snažících se o aktivní sexuální život. Novomanželé se se svým miminkem snaží sladit sexuální potřeby a harmonogram krmení. Bratr rezervované svobodné matky pojal podezření, že je na čase, aby jeho sestra začala znovu žít. Lesbický pár zjistí, že se jejich pohledy na výchovu dítěte zásadně liší. Svobodný otec už je unavený známostmi na jednu noc. Postarší manželský pár se snaží ve svém vtahu zažehnout novou jiskru. Tihle všichni si kladou zásadní otázku - je možné mít děti a zároveň si užívat sexuální život? A je to vůbec potřeba? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Ani se nehni!" "Je přijít o erekci pohyb?" Sex je vždycky vděčné téma, a když se to podaří zábavné skloubit s vážným, je fajn na to koukat. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

"Takže, na základě příběhů, které jste posbíral pro svou knihu, řekl byste, že sex po dětech je všeobecně ... příšerný? Ano. Ještě pořád se debatuje o tom, jestli jsou pro manželství vůbec dobré děti jako takové. Podle jedné psychologické studie 83 % párů po příchodu dětí prochází nějakou formou krize. Tudíž bych řekl, pochopitelně z ryze profesionálního hlediska, že děti nejsou pro sexuální život dobré ... Ani trochu. ... Sex po dětech tedy utrpí, ale možná z toho vzejde něco lepšího" ... možná (!!!) ... ()

Reklama

kolodej1 

všechny recenze uživatele

téma dobré, zpracování ale už tak skvělé nebylo. Začalo to nadějně, i když to pro rodiče s dětmi vyznívalo velmi depresívně, jako by tím pro ně sex skončil. Ale bylo to docela vtipné, člověk se mohl zasmát, i když to mnohdy bylo přehnané. U komedie to ale člověk snese. Bohužel těch vtipných situací postupně ubývalo a taky ne všechny příběhové linie byly stejně zajímavé. Největším mínusem ale pro mě byl závěr filmu, který si nijak nezadal s červenou knihovnou, to se vážně nepovedlo. Dalším určitým mínusem je fakt, že film je celý o sexu, ale co se týče nahoty, tak je velmi prudérní, což velmi kontrastuje s konverzačními tématy. Autor si asi měl rozmyslet, jestli chce dělat film o sexu pro dospělé a nebo jako rodinny film. 50% s bídou ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo podľa mňa veľmi zaujímavé, hoci mne je táto rodičovsko-decko-sexuálna téma zatiaľ vlastne cudzia. Páčila sa mi na tom tá nenútená forma a viacmenej prirodzenosť tých zobrazených vzťahov. Aj keď niektoré tie páry a jednotlivci mi v tom filme prišli trochu zbytočné, resp. nemali v podstate žiadny väčší zmysel. Možno by tak nebolo zlé zredukovať počet príbehov a zamerať sa viac na tie zaujímavejšie. No a niektoré tie problémy mi prišli dosť malicherné, aj keď ťažko súdiť situácie, v ktorých sa človek sám neocitne. A čo sa týka komediálneho podtextu toho celého, občas niektoré scény a dialógy naozaj pôsobili úsmevne. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stylem (a zemi původu) podobné, jako kultovní "Bezstarostný sex", ale mnohem slabší a méně zábavné vyprávění o sexu a vztazích. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama