Reklama

Reklama

Policie Chicago

(seriál)
Ukázka z filmu 2
USA, (2014–2024), 155 h 36 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati, Laroyce Hawkins, Amy Morton, Elias Koteas, Jon Seda, Sophia Bush, America Olivo (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(221)

Detektiv Hank Voight bere ochranu Chicaga jako své poslání a při vymáhání spravedlnosti se sám pohybuje na hranici zákona. Svými svéráznými metodami budí respekt nejen u svých podřízených, ale i ve světě zločinu. Ne každý ale jeho praktiky schvaluje. (TV Nova)

Recenze uživatele Scar k tomuto seriálu (1)

Policie Chicago (2014) 

Úroveň z Chicago Fire sa drží a neklesá ani po šiestich odvisielaných častiach. Prepojenie týchto dvoch seriálov je úplne geniálne. Zo všetkých aktuálnych krimi seriálov ide o jedno z najvierohodnejších stvárnení postupov vyšetrovania. Veľmi mi vyhovuje, že sa prípady dokážu vystavať aj na klasických svedectvách, či informáciách od informátorov, niekedy aj s použitím pästí. Mám naopak celkom plné zuby seriálov, kde sa páchateľ nájde len vďaka náhodnému nálezu gebriny na závese. Chocago PD je partička zaujímavých karakterov, z ktorých nie každý je sociopat a nie každý má nejakú fóbiu, či nadprirodzené schopnosti. Scenáristi majú môj obdiv za túto oldschoolovú kriminálku v krásnom modernom šate kvalitného obrazu. ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama