Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo se bojí, nesmí k Čechovi! František Ringo Čech a jeho nový pořad plný odvážných dotazů a zajímavých hostů (oficiální text distributora)

Recenze (29)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Milé božské Ringo. Tvůj jedinečně infantilní humor, který v době budování rozvinuté socialistické společnosti tak báječně fungoval, se po pár desítkách let ochrany falešných svobod stal debilním. Nicméně i já jsem tak trošku idiot, takže mne každým dvacátým pokusem o vtip spolehlivě rozesměješ a občasným výběrem zajímavých hostů si i tu druhou pěticípou zasloužíš. To však nic nemění na tom, že Tvůj pořad je z hlediska zábavy průšvih a já jsem rád, že je Ti to jedno. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Barandov je jako stanice ojedinějej a jedinečnej v tom, že jakýkoli vlastní pořad který nasadí je nehorázná hovadina a tenhle není vyjímkou ani v nejmenším, Ringo je možná dobrej jako host, ale na moderování se hodí asi tak jako jednotlapý medvěd brtník s bifokální poruchou na pozici porodní asistentky pro přestárlé matky, dále je tu naprosto nevhodné publikum (když chce někdo dělat talk show, nesmí publiku platit, výsledek je pak vždycky na hovno) a vrcholem všeho jsou výstupy jedné z nejnenáviděnějších osob na čsfd Sypala, které jsou zenem trapnosti a vyvolávají úpornou touhu bolestivě mrzačit všechny na pořadu se podílející. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kdopak by se Čecha nebál? Než tento očekávaný a potvrzený destilát trapnosti a debility, další z prudce genitálních počinů TV Veškrnov, radši se nalokám do bezvědomí Okeny. Férově však musím uznat, že v pravidelné nabídce Barrandova se nachází i několik horších fekálií a třeba si v téhle talk- žumpě občas zaplave i nějaký ne úplně pitomý host, proto Frantíkovi Pako Čechovi jednu smrdutou půlhvězdičku ublinknu. 10% ()

Aky odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to, že si ještě nikdo nevšiml, jak je F.R.Č. neinteligentní? Proč se pořád neúspěšně vrací? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak hodně lidí se bálo už, jen když uvidělo, jak Ringo teď vypadá. No vypadá hrozně a tenhle pořad na tom není o moc lépe. Hodně ale záleželo, koho si tam zrovna poslal. Nicméně si neodpustím poznámku, že jako umělec (malíř, hudebník) je na tom Ringo Čech mnohem lépe, než coby moderátor nebo rádoby bavič – tam má velké slabiny…No ale na TV Barrandov to „skvěle zapadalo svou kvalitou“… ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Překvápko se nekonalo, to co jsem očekávala jsem i dostala, dobře mi tak. Ani žehlit se u toho nedá! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně v duchu Františka Ringo Čeccha. Celé je to nesmyslné, alespoň podle mého vkusu. ()

jacksax odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát jednu, ale Jandák tento díl pohřbil úplně. Ten člověk by měl být v psychiatrické léčebně, protože zcela nechápe realitu. Pochybuji, že se najde někdo, kdo by se rozhodl podívat na dva díly. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pane Čech proč????????????????????????????????????????????????????????????????? Já osobně mám „Ringa“ a jeho, pro někoho vulgární, obskurní nebo sexistický, humor více než rád, ale……!!!!! Ale jako hosta některého z pořadů jeho kolegů (třeba Karla Šípa)……tam se mu dostane jeho patnáct minut slávy, on se „vykurvuje“ a za půl roku repete. V téměř hodinové stopáži obklopen vysloužilci nováckých estrád (Martinák, Maděrič, Sypal atd.) bohužel připomíná Ivana Mládka v nejslabších letech……a to uznáte samy, určitě není zrovna lichotivé přirovnání. :( ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Esence špatnýho českýho vkusu. Zlý a trapný humor, nesympatické, nepohotové poznámky, 100% opakované megatrapné anekdoty... pořad tak akorát na vyhození do odpadu! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl to štěstí, že jsem viděl díl s Janou Kratochvílovou, která ten pořad trochu zvedla. Jinak souhlasím, že se jedná o velmi trapnou záležitost a tu jednu hvězdu dávám jen z nostalgie. Měl jsem totiž rád F.R.Čecha v době, kdy hrával s Jiřím Schelingerem. Tyto doby jsou už ale nenávratně pryč a tak se Franta takto ztrapňuje, aniž by o tom věděl. Franto, myslím, že Jirka by se za Tebe styděl! ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Čech je vulgární zlý prase který, jen výjimečně kdy má vtipné chvilky, pokud je ve společnosti někoho na úrovni. Tady úroveň neexistuje. Jeho obrázky jsou trapné a hnusné. Zbytek je nevtipný, bez jakéhokoli smyslu a smysl pro humor který se tu ukazuje, je na pár facek. Zkazilo mi to náladu, hnus. ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

Ale no tak... Nebuďme tak přísní... Ringo si nehraje na nic extra, už podle názvu jde poznat, že jde hlavně o satiru. Já se na to občas podívám a docela se bavím. Ano, není to John King ani Kraus (abychom dali někoho z ČR), ale osobitej styl má, to se musí uznat. Když tak tady čtu některé úzkoprsé přispěvovatele, mám pocit, že bych radši šla na pivo s Ringem, než s těma nudnejma patronama. PS: Na 5* to normálně není, ale vy to tak taky přeháníte ;) PPS: Pořád mi to přijde 100x lepší než Leošovo QI, které má zas hodnocení hodně nadhodnocené ;)) ()

Havala odpad!

všechny recenze uživatele

Čech je dost nechutný vyžraný blbec, který si myslí že je zajímavý, použiju současnou oblíbenou hlášku - epic fail. ()

jfaba odpad!

všechny recenze uživatele

Vykrádání vtipů a napodobování Pitkina... katastrofa! Kam ta "zábava" klesá. Po pěti minutách jsem to přepnul. Děkuji nechci. Hnus!!! ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

no to je rychta, proč jí tam rovnou nedali tyč - díval bych se pravidelně! i to prase FRC! ale čemu nerozumím, je přítomnost pana Hájka. tj jako kdybych nasypal nesquik do vody. zapomente na to, že by se ve 20h vedla ještě rozumná debata na úrovni. je mi z toho smutno. ()

Reklama

Reklama