Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo se bojí, nesmí k Čechovi! František Ringo Čech a jeho nový pořad plný odvážných dotazů a zajímavých hostů (oficiální text distributora)

Recenze (29)

B01D odpad!

všechny recenze uživatele

Z českých stanic jsem zvyklý na lecjakou kravinu, ale tohle?!? V životě jsem neviděl trapnější a ubožejší pořad. Uřvanej Ringo, který mi mimochodem nikdy nepřišel vtipný, exhibuje a jeho hosti mu přitakávají. Nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale proti tomuto byly i Novoty skvostem. ()

tsatsiki odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandov se vrací ke svým původním show, které vysílal v roce 2009, když začínal. Stará verze nebyla špatná, ale ta nová, kterou začli vysílat od září, tak to nemůžu dát nic jiného než odpad. To byla trapnost, že nechápu, jak někdo v televizi na to může dát peníze. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak čekal jsem všechno, ale tohle teda ne. FRČ by si měl dát do huby vložku a na hlavu primeráka, aby to filtrovalo ty jeho příšerný kecy. ()

Stinger78 odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem mi to zůstalo na obrazovce, když jsem cosi ťukal do noťasu... Pět minut a stačilo. Dalo by se to maximálně aplikovat jako lék na zácpu, protože tohle je na posrání... ()

Lockeroom odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Ringo Čech vtipný být umí, ovšem v tomto pořadu bylo víc hrůzy než v Texaském masakru motorovou pilou. Historky typu, jak jsem se posral ve výtahu, otřesné výstupy Maděriče a Klukové a vyprávění bodrého socana Jandáka o hodném Jirkovi Paroubkovi. O Kohákovi jsem měl vyšší mínění........ No, díval jsem se naposled ()

HoFikus odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtipná kravina.50 minut NUDY !! V době kdy na nás komerční televize chrlí jednu srágoru za druhou je lepší televizi ani nezapínat. ()

Reklama

Reklama