Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ozbrojený lupič a kariérny zločinec Jack Cregan (Craig Fairbrass) sa snaží odhaliť pravdu o vražde svojho otca a jeho ukradnutých peňazí za lúpež, čím ohrozuje svoj život. Pomsta začína! (dixx)

Recenze (4)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kreg Férbraš je drsnej asi jako ukáčko starající se vo kontejner na cígopauze. Příběh alá afty v prdeli vyvolaj větší záživnost než toto monstrum. Jedna hvězda za jeden výstřel z číny při pádu zádama na tvrdej beton. Chudák neznámej herec si odřel kvůli týhle plečce záda. Litace. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě pokud se někdo kouká na film bez českých titulků, aniž by mu rozuměl, může mu to přijít nudný. Každopádně se jedná o solidní gangsterský drama, se zajímavě načrtnutou výchozí situací. Děj není až tak úplně předvídatelnej, herci hrají dobře a po řemeslný stránce tomu není co vytknout. Jinak anglický název London Heist je dost zavádějící, protože loupeže zaberou v celým 90minutovým filmu dohromady asi pět minut. Zbytek divák sleduje hlavní postavu, jak se snaží vyřešit svojí komplikovanou situaci. Pokud má někdo rád podobnej typ filmů, neměl by si stěžovat. ()

Reklama

Reklama