Reklama

Reklama

Akční film "Kid ve hře" si nemohou nechat ujít především příznivci rappu. Právě v tomto rytmu se totiž odehrává příběh dvou chlapců, kteří mají úplně rozdílné IQ, takže záměna jejich školních vysvědčení samozřejmě způsobí dokonalý zmatek. Duncan je totiž génius a Blade rošťák z ulice.
Novináři tuto dvojici přezdili "Hip-hop Laurel a Hardy". Ve skutečnosti však jde o populární dvojici hudebníků, která se pod názvem Kid ´N Play prosadila s hitem House Party a dnes patří v USA k absolutní špičce. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (31)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Školní záměna výstavního šprta Duncana Pinderhughese s ostrým mladistvým delikventem Bladem Brownem odstartuje festival humorných situací. Komediální předobraz 8. míle a nostalgická vzpomínka na pubertální věk. V hlavních rolích newyorkské hiphopové duo Kid n´ Play. „Au, můj premolár..“ ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu nedalo. Tohle byla taková stupidita, že se to jen tak nevidí. Bez jediného gagu se film prezentuje jedním jediným nápadem o výměně školních vysvědčení dvou žáků s rozdílnou inteligencí. Po dějové stránce jsem kolikrát ani nevěděl o co ve filmu jde. Dva hudebníci nemají vůbec herecký talent a jejich nepřirozené účesy jako z jiné planety asi měly být legrační. Legrační na této hovadině nebylo vůbec nic. Jen jsem se modlil, aby film skončil. DVD jsem pak rozmlámal na kousky a vyhodil. Film má 82%? Za co!!!! 0% ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tak už je mi jasné, čím se nechali tvůrci Prciček inspirovat. Tahle snůška těžce pubertálních výlevů je ideálním podkladem pro již zmíněnou populární sérii. Nápad se záměnou vysvědčení představovalo něco inovativního, leč režisér se "překvapivě" rozhodl veškerý potenciál pohřbít pod kupu infantilností, oduševnělých a otřepaných fórků, které lze spatřit za mnohem důstojnějšího zpracování ve stovkách jiných filmů. Nicméně i v té hromadě trapností se vyskytuje několik vcelku vydařených scének, kterým se kupodivu může zasmát i duševně zdravý člověk, bohužel však přebývají ty, na které je i pubescent příliš starý ... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Filmů o záměně identity už jsme viděli, ale zatím žádný neměl A) tak slabou záminku výměny B) tak slabé postavy C) tak tragický scénář. Chvíli to docela šlo, když už borci pochopili, o co divákům půjde, a začali si hrát na toho druhého, spousta černochů, voskové muzeum, hudba a fofrdevadesátkový dabing to nakonec dorazili. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá devadesátková blbina, která jasně prezentuje typickou školní komedii 90. let plnou podivných černochů s ještě podivnějšími účesy. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Školné pubertálne komédie mám rád .Ja som týmto filmom bol ohúrený a veľmi a prekvapujúco prekvapil svojou štruktúrou a koncepcio. Hip hop môžem je to super žáner. 6/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem to viděl na VHS z videopůjčovny, pod názvem Suchar a Buchar. Viděl to i můj kámoš a dlouho jsme fičeli hlášky z filmu, při každé příležitosti. Ostatní se na nás dívali jako na pitomce, protože samozřejmě nevěděli, která bije. Film to byl idiotský už tenkrát, ale z nostalgie dám 3*. ()

Trolejbus 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie z doby, kdy ještě hip hop něco znamenal...... 13.10.2012 : Tak a už to má dvacet let............... neuvěřitelný jak to letí.............. ()

Ezekiel1 

všechny recenze uživatele

4* jen kvůli nostalgii...dneska je to spíš průměr, ale jako odpočinková komedie určitě tato nechtěná záměna funguje ;) Nejlepší ovšem stejně byly pohlavky, co schytal Bouchač od Norka :D ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Nevím jak je možné že tento kousek sem viděl až teď, ale můžu říct že to byl nářez. Takovéhle pohodové komedie jako je tahle mám moc rád. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tak vtipné? Jen úsměvné! Tak zábavné? Jen odpočinkové! Tak cool? Jen average teen komedie s předvídatelnými a občas poťouchlými fórkami! Nic extra. ()

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Já nevim, ale mně to prostě nepřišlo ani trochu vtipné. Tu hvězdičku dávám za to, že jsem se na to vyržel koukat až do konce... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tieto stare komedie maju svoje caro a celkovo starsie filmy nejako na cloveka ovela viac posobia ako tie dnesne,asi je to tym,ze z nich citit este srdce,ziadne digitalne sra*ky a podobne,ale poctiva filmova tvorba,vyborne som sa bavil...:-) ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie 2019 ***, hodnotenie 1997 *****. Toto je film, ktorý sa mi spája so študentskými časmi. Niektoré dialógy som vedel naspamäť od slova do slova. Proste klasika. Časom mi niektoré prídu fakt stupídne, ale čo už. Zrejme fakticky starnem. ()

Trixcze 

všechny recenze uživatele

Ve své době bych tomu dal zcela určitě 5* dnes už ale jen 4* hlavně z nostalgie. Ani nevím kolikrát jsem to viděl, ale mockrát. Ve své době skvělé, ale pro dnešního diváka, už asi pouze průměrné. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Film několikrát viděn na VHS v době kdy snad jedna z mála byla originál a od kohosi půjčená. Dřív se mi film velmi líbil, přišel mi vtipnýa to při každém sledování a snad i český dabing byl povedený. Dnes po letech nevim jak bych na něj reagoval. ()

Reklama

Reklama