Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max s kamarády odjíždí studovat vysokou školu a těší se na bezstarostný studentský život. Jeho otec Goofy je smutný a po Maxovi se mu moc stýská. Krátce nato v práci způsobí výbuch a je vyhozen. Goofy hledá nové zaměstnání, ale protože nemá dokončenou vysokou školu, nic se mu nedaří najít. Rozhodne se, že pojede za synem. Max zažije menší šok, když zjistí, že přijel jeho táta a studuje stejnou školu jako on. Mezitím se Max seznámí s Bradleym, který mu nabídne, aby se zúčastnil turnaje skateboardistů. Když nemůže přivést své kamarády, tak to Max odmítne. Záhy dojde k potyčce, která vyústí v sázku ? kdo prohraje, bude sloužit druhému týmu. Kdo bude vítěz? A jak do souboje zasáhne Goofy? (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

arbakel 

všechny recenze uživatele

Ak som o prvom filme tvrdil, ze ma ako dieta prijemne pobavil, tak tento film je naozaj pravy opak... Je asi predom dane ze po kazdom uspesnom kreslenom filme vyjde druhy diel ako prepadak pre videopozicovne! Ci uz to bol Levy Kral, bájna Atlantida alebo teraz Goofy The Movie - ta extremnejsia verzia ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v prvním díle, i zde se pár dobrých fórů najde, ale primárně to není určeno dětem. Rozhodně ne těm nejmenším. Opět jde o sbližování otce a syna, ale to už bylo použito v minulém filmu, takže je škoda, že tvůrci nevsadili na jinou notu. Pak jsou tu ale hodně slabé pasáže. A proč Goofy pracuje jinde než v minulém díle? Je to koukatelné, ale od tvůrců třeba Kačeřích příběhů bych čekal víc. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Přepsáno: Jeden z mála Disney filmů, který dostal dabing hodně pozdě, nicméně už ho máme. Vlastně, je to takové pokračování po Goofym na výletě, kdy Max se stal dospělým a chce už od svého táty pryč, být bez starostí a užívat si na vejšce s jeho kamarády. Jelikož je ale fajnšmekrem ve skatebordování, tak byl vyzván k souboji mezi jeho rivalama, kteří zjistili jeho sílu v této "branži". Do toho se na tu stejnou vejšku dostane i jeho prdlý tatítko, který dostal vyhazov a nemůže mít jinou práci bez titulu. Teď je otázka, jestli se Max s jeho taťkou usmíří, a jak vyhraje zápas, když má u sebe jenom svého otce, který chce být při něm. Víte co, on ten film nebyl špatný, dějově to celkem klapalo, ale... je tam ten kámen úrazu, že to prostě není originální, není tam už moc písniček, jak jsem byl zvyklý od prvního dílu, Michal Holán se mi k Maxovi moc nelíbil, zlatý Kalous, což je zklamání... už to není pravé ořechové, proto 2 hvězdičky. Nicméně jsem se chvílemi i bavil, zažil jsem spoustu dobrodružství s Maxem a jeho kamarády, překvapil mě Goofy, kdy měl rande s jeho novou přítelkyní knihovnicí... a vlastně teď mě napadlo, kam zmizela Roxanna?! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama