Reklama

Reklama

Bulvár

(festivalový název)
  • USA Boulevard
Trailer 1

Šedesátiletý Nolan Mack (Robin Williams) má atraktivní a chytrou ženu, přátelí se s inteligentním profesorem literatury, v bance, kde pracuje, má dobrou reputaci i jméno. Jeho život je jinak ale docela prázdný. Jedné noci se v Nolanově životě zcela náhodou objeví mladý prostitut jménem Leo (Roberto Aguire). Nolan po setkání s Leem začíná objevovat zákoutí své sexuální orientace a začíná měnit svou životní cestu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Bulvár určitě není komedie,ale to asi dojde každému kdo si přečte ,že je to drama .-)))No ,celý film se vám snaží ukázat jaké to je prozřít už v pokročilém věku co se sexuální orientace týká.Film mi ničím výjímečným v hlavě nezůstal až na to,že jakož to jeden z posledních filmu Robina Wiliamse ,co by skvělého herce to ve vás zanechá smutný dojem.Za mě celkově 65% a tři hvězdy. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Máme oddělené pokoje, oddělené ložnice, oddělené životy. Víc oddělení už být nemůžeme. Herecký koncert Robina Williamse. Zároveň je to film o generaci těch, kteří nemohli nebo nedokázali být těmi, kým ve skutečnosti jsou. Nolan je člověk, který se stává obětí sebe sama, svého vlastního života, utopeného ve lžích a přetvářkách. Zároveň je to ale člověk, který má alespoň teď, v šedesáti, dostatek odvahy na to, aby vystoupil ze svého stínu a začal konečně žít tak, jak si celý život představoval. Aby nalezl sebe, musí ztratit druhé. A o tom ten film je. #Mezipatra 2015 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Jedno z najväčších filmových očakávaní tohto roku nakoľko ide o posledný film, kde máme v hlavnej role nezabudnuteľného Robina Williamsa. Musím skonštatovať, že nejde o jeho najlepší filmový počin, no rozhodne je povinnosť pre jeho fanúšikov a myslím si, že aj pre ľudí, ktorí majú radi trošku náročnejšie filmy. Myslím si, že myšlienky, ktoré chce zanechať sú dobré, len sú možno predstavené v príbehu, ktorý nemusí sadnúť úplne každému. V prvom rade ale pochválim hudbu, ktorá je vo filme úplne fantastická a rovnako aj Williamsov výkon. Myslím si, že tento človek dokázal dať srdce v každom filme a je to vidno i tu. Myslím si, že mnohé rozhodnutia jeho postavy plynú najmä z faktu, že nikdy nemal deti a chcel Leovi byť viac otcom než milencom. A možno v tom hral aj fakt, že jeho vlastný otec zomieral a mal pocit, že potrebuje pomôcť niekomu inému, kto by mu mohol byť synom. Mám veľmi rád záverečný dialóg medzi Nolanom a Joy, v ktorom je obrovská dávka emócií, no možno by filmu pomohlo, keby nebol tak veľmi smutný. Možno sa občas mohol trošku jemne odľahčiť nejakým WIlliamovským humorom, ktorý vo filme nie je síce nutný, ale mohol aspoň občas trošku vyčistiť vo filme vzduch. Myslím si ale, že myšlienky sú dobre stvárnené a som rozhodne rád, že som Boulevard videl. Film ma rozhodne nesklamal. Hodnotenie: B ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nebýt hereckého výkonu Robina Williamse, který ještě naposledy dokázal, že dramatické role mu byly vlastní, tak nestojí tenhle film za řeč. Tohle je velmi špatně vedený scénář, kdy mna konci máte mít pocit, že souzníte s hlavní postavou, ale to prostě nejde. V jeho rozhodnutích není nic dobrého a správného, co by jeho štěstí na konci mělo ospravedlnit. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Robin odešel z tohoto světa s tím, že jako svou poslední roli zanechal toto veleprázdné nic. Drama, které tak strašně moc chce mít přesah do lidskoprávních, sociálních a psychologických sfér, až ztratí sebe sama. Výsledkem je hrdina, se kterým stěží dovedete navázat nějaké pouto a příběh, který neumí ani dojmout, ani zaujmout, ani poučit. Jdu vzpomínat na World's Greatest Dad, které mělo aspoň vtip a drzost. 35 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama