Reklama

Reklama

Pohled na lásku

Trailer

Romantický film vypráví příběh vdovy jménem Nikki, která několik let po smrti manžela potká Toma, téměř přesnou kopii svého zesnulého muže. Nikki se tak opět vracejí dávné prožitky a city. Zřejmě nachází svou pravou lásku. Podruhé v životě. Pět let poté, co ztratila svou životní lásku, se Nikki (Annette Beningová) znovu zamiluje. A na první pohled! Tom (Ed Harris) je učitel výtvarné výchovy s laskavým srdcem a velkou chutí do života. Netuší ale, že je také téměř přesnou kopií Nikkiina zesnulého manžela. Nikki se nechá zlákat představou, že by mohla žít tak, jako by o svého muže nikdy nepřišla, a její dávné prožitky a city se po chvílích strávených s Tomem začínají vracet. Tom se však mezitím snaží přijít na to, kde se vzala její okamžitá a bezpodmínečná láska... Snímek The Face of Love je romantickým příběhem plným intrik, překvapení, úvah o tajemstvích lásky a druhých šancích. V hlavních rolích excelují Annette Beningová a Ed Harris, neméně významná je i vedlejší role Robina Williamse, který ztvárnil Nikkiina důvěrníka a rádoby milence. Hvězdné obsazení doplňuje talentovaná vycházející hvězda Jess Weixlerová a ostřílená umělkyně Amy Brennemanová. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh těžko uvěřitelný a proto je tak nutno ho i brát.Bolest ze ztráty milovaného muže z Benningové přímo tryská.Umí to dobře zahrát a proto ji asi do melancholických rolí obsazují.Scénář mě přišel poněkud líný jakoby natahoval čas až do překvapivého konce.Dávám sice pět* ale jen pro výkony Eda Harrise a Benningové ,zbytek včetně Williamse se dějem jen proploužil a ani nabyl přínosný.Říká se tomu dělání křoví? ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Především krásná hudba, skvělá dvojice Annette Bening a Ed Harris, neuvěřitelně k sobě ladili a ještě navíc přítomnost Robina Williamse. Jenže to, co všechno kazí je příběh samotný. Ze začátku se to děsně táhne, pak to začíná být romantické, přijde zápletka, rozuzlení a konec. Jenže mezi tím je spousta nudných scén, které se zbytečně natahují a ani by tam být nemuseli. Škoda, mohl to být opravdu úžasný film. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Inteligentna citliva romanticka drama vhodna hlavne pre zenske publikum. Pokial ste v rovnakom veku ako hlavna hrdinka, tak date 4 hviezdicky a ak ste dokonca vdova, ktora sa stale nevyrovnala so svojou stratou, tak plny pocet hviezdiciek je isty. Ja som to videl hlavne kvôli Williamsovi, ktory sa nestratil ani v dramatickej polohe na ploche, ktora trvala iba par minut. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tvář lásky. Smutná, psychologická dramromantika, která mi v určitý moment přišla jako "horor ze života", no psycho úplné, nicméně z určitého úhlu asi i celkem pochopitelné, pomalé, tíživé, plíživé, přesto mě to zaujalo, těšil mě prostor, jaký Annette a Ed dostali, co jiné zlobí, nevyužití Robina Williamse, mi naopak taky sedlo, umění nezastínit, přitom skvěle vyjádřit svou vedlejší roli, postavu, která je a vždycky bude, to mi taky smysl dávalo, vonělo to barvami, bylo to o lásce, na hlavu, komorní, niterné, nic pro zobáky. Možná se mi to rozleží a půjdu nakonec i do pěti. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím překlady filmů. Tady naprosto jednoznačný - Tvář lásky, protože o tu tvář a její podobu jde, nahradil distributor dost unylým a nic neříkajícím názvem. Film rozhodně není špatný, ale na mě působil vykonstruovaně a zápletce jsem vůbec nevěřil. Konec už pak byl typicky americký a nejvíce nevěrohodný. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Originální hudba byla nahrána v Praze. (=woody=)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama