Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Altmann (Robin Williams) sa naštavný ako obvykle prebudí s bolesťou hlavy a ponáhľa sa do nemocnice. Dozvie sa, že jeho lekár šiel na dovolenku, a tak sa na neho pozrie zastupujúca lekárka Sharon Gill (Mila Kunis), ktorá sa sama cíti zle, odkedy jej milovaná mačka skočila z okna jej bytu a zahynula. Sharon pri stretnutí s podráždeným Henrym, ktorý jej nadáva, prasknú nervy a povie mu, že mu ostáva len 90 minút života. Henry sa vzápätí snaží napraviť všetky krivdy, ktoré urobil vo svojom živote. Podarí sa Sharon nájsť Henryho a povedať mu pravdu, než bude príliš neskoro? (PATWIST)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (57)

honzii 

všechny recenze uživatele

Po smrti Robina Williamse to celé působí jako dopis na rozloučenou a některé scény tím dostávají opravdu jinou emocionální dimenzi. Když se ale na film dívám střízlivě, mám opravdu hodně výhrad. Bylo to nudné, nenápadité a ani to nebylo nijak extra vtipné. Z celé premisy se dalo vytřískat víc melancholie i humoru. Často si to cucalo vtipy z prstu na místěch, kdy by mělo jít o vážnou věc, a přitom vás to ani nerozesmálo. Opravdu podivný film, který by chtěl hlavně pobavit a hned potom hrozně dojmout. Jenže ani jedno nedělá pořádně. Jo a kéž by režiséři nechali Robina Williamse trochu víc řádit. Ve filmech má prostě polovinu energie než na pódiu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to poslední film Robina Williamse, který půjde ven, ale je to jeho poslední, jehož premiéry se ještě dožil. Mrzelo mě, že zemřel a tenhle film jsem tu měl. Pustil jsem si ho a musím uznat, že to není nic skvělého, ale je to klasický film, kde Robin dokáže hrát na emoce, a to jak ve smyslu komediálním, tak i ve smyslu dramatickém. Dokáže chytnout za srdce. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Labutí píseň Robina Williamse na ohrané téma "Co by jste dělali, kdyby vám do konce života chybělo jen několik okamžiků". Williams jako neustále vytočený budoucí nebožtík obstál, až z toho zamrazilo, hezky se koukalo na Milu Kunis a potěšil Peter Dinklage. Co se příběhu týče, tak mi připadalo, že sám moc neví, jestli chce být komedií, nebo dramatem. Vznikl z toho takový kočkopes s řadou patetických proslovů, lehce úsměvných momentů i dramatických chvilek, přičemž všechny tyhle ingredience spolu ne vždy dokázaly spolupracovat, ale i díky rozumné stopáži se na to koukat dalo. 60% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Komedie se zřejmě největší koncentrací nesmyslně patetických proslovů a na pohled parodických scén. Robin Williams si po Crazy Ones užívá dalšího svýho umíráčku, tentokrát do slova a do písmene, náznaky zlepšení ale nevidno. V klení - disciplíně, která mu má bejt tolik blízká - se nechává suverénně zastínit i poněkud křehkou Milou a divák aby ve finále hořce litoval, že se snímek radši netočil okolo jeho (upozaděnýho) bratra. --- Aspoň na průměrný tři hvězdy to vyzdvihla stylová koncovka a fajn vypravěč. ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

What the hell? I ask ! What the hell ? Na rozdíl od posledních trendů, které kážou napálit co nejdelší stopáž, tady je to jen příjemná hoďka a čtvrt. A příjemná protože vtipy jsou většinou vtipný, herci nic nekazí (ani Mila) a děj odsýpá. Mít chuť nad ničím nepřemýšlet a prostě si jen v klidu ležet a prdět, tak je tohle ideální volba. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama