Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O rok dříve někdo podpálil dům muže jménem Eric, s ním a jeho přítelkyní Melanií uvnitř, ona přežila, ale Eric ne. O rok později ji strašlivě popálený muž sleduje ze stínu nového obchoďáku, který byl postaven na pozemku, kde kdysi stával Erikův dům. (JasonCZ)

Recenze (5)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

To vám Fantom opery takhle potkal Narušitele a z jejich lásky bylo zplozeno tohle béčko, v devadesátkách známé (nebo spíš povědomé) jako Fantom zla. Bohužel, tohle je přesně ten typ filmu, co mi moc nesedí. Jakoby se režisér nedokázal rozhodnout, jestli chce točit akční thriller nebo romantický slasher, a zhruba od své poloviny si tak sám podkopává nohy. Vražd není úplně málo, ale většina z nich je nešťastně rychlá nebo schovaná ve tmě. Navíc po atmosféře není ani stopy. Holt to tentokrát nevyšlo, což jsem tak trochu čekal díky tomu silně odpornýmu coveru. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Všetko , čo má 80's slasher podpísané v nepísanej zmluve , bolo v tomto prípade splnené do bodky . Ukradni niečo z " INTRUDER " vyvolaj si negatív z " FUNHOUSE " celé to kopni do HYPERmarketu...a máš to. Že 2ma slovami ? OK - Úsmevná paráda ! ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

80s variácia na Fantóma opery, kto má rád také tie neskorsie 80s ľahšie a zábavnejšie slashery, bude si to užívať. Cute hlavná hrdinka, záblesky gore a krvavosti tu a tam, skôr zábavný, ako desivý killer alá pozdejší Freddy Krueger, zábavné postavy a dej, minimálne jeden chytľavý 80s song  a kopa "mall" 80s atmosféry, kde sa film prevažne odohráva. Toto je hlavne pre ľudí, čo si to všetko dokážu užiť. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Spíše druhořadý, ale sympatický osmdesátkový slasher. Nápad zasadit klasický romantický příběh Fantoma opery do moderních kulis obchodního domu není špatný a film ve své době určitě splnil svůj účel. I dnes se u něj totiž žánrový fanoušek dobře pobaví. Mě sedlo prostředí, líbila se mi chytlavá muzika, cute hlavní hrdinka, krvavé efekty, solidní "dark" atmosféra a celkem akční děj. Maska fantoma taky nebyla špatná, trošku umělá, ale správně bizarní a nechutná. Čisté čtyři hvězdičky ale nakonec nedám, protože jsem už přece jenom v daném subžánru viděl lepší a děsivější horory, vůči kterým by takové hodnocení nebylo fér. ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Akosi nechápem to šialene prestrelené hodnotenie. Film má zjavne veľa svojich fandov najskôr koli bizarnému miešaniu žánrov. Veľmi atraktívne prostredie nákupného centra,ale pozerať hodinu a pól na polospáleného majstra bojových umení,voyeristu a vraha v jednom blúdiacim vzduchovými šachtami bolo už moc aj na mňa. Ani tých pár celkom brutalnych vrážd to nezachráni. Okrem toho to je strašne debilne zahrané skoro až céčko, tomuto by som nedal 4* ani keby ste mi u hrdla držali nôž. ()

Reklama

Reklama