Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bez práce nejsou koláče. A bez práce není ani auto, zvláště v případě, že za něj neplatíte splátky. Sean takhle o svého čtyřkolého miláčka přišel a uvědomil si, že je nejvyšší čas přestat se flákat a najít si nějaké zaměstnání. Kdo jiný by v tu chvíli měl přijít s nápadem než nejlepší kámoš Dee Loc. Právě v jeho hlavě se zrodí nápad uvrtat zlenivělého Seana do bublin nedaleké myčky aut patřící panu Washingtonovi. A pro jistotu nastoupí s ním. Jednoho dne však je pan Washington unesen a neznámý hlas z telefonu žádá o výkupné. Čas vtípků skončil. Myčka je jejich druhý domov...a ten je nutné si chránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nikdy nebudu na ty filmy, kde se v obsazení nacházejí jména jako The Bishop Don Magic Juan, Xzibit, Dr. Dre nebo D.J. Pooh, rapují tunou zlata ověšení zhulení negři a tancují šlapky s opravdu velkým zadkem... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle byla komedie, které někam utekly vtipy, nebo lépe řečeno, vyhulily se neznámo kam. Zní to neuvěřitelně, ale v celém filmu je jedna jediná vtipná replika, a tu pronese Snoop Dogg. Je vidět, že dostaveníčko si zde dali přední hip hopeři a myslel jsem si, že to s nimi bude odvaz, jak to kolikrát dokáží rozbalit ve svých klipech, ale vše probíhalo téměř až v korektním stylu. Pořádně nevím, ani o čem to bylo, a bez pořádné zápletky a hlavně vtipu, nelze natočit pořádnou komedii. 20% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Další nigga komedie ve stylu Nevyhrožuj nebo Zkurvenej pátek. Snoop Dogg celej film prodává trávu, nakupuje trávu nebo jí hulí, do toho občas s Drem zbalej nějakou kočku nebo umyjou auto. Proti zmíněnému Nevyhrožuj je to ale nuda. Chybí vtipné situace a hlášky stejně tak. Hudba je slušná, fandové hip-hopu si částečně přijdou na svý, ale jako celek to nezachrání ani Eminem v miniroli pošuka s AKčkem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Parádní černošská komedie, kterou si vždycky rád pustím. Super soundtrack, vtipný kecy.. pohoda film. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Super zhulenej bullshit absolutně o ničem!!Taková blbost, až je to neuvěřitelné!!!Ovšem na druhou stranu, ty 2* si to zaslouží už jen kvůli sympaťákovi Dr.Dre , pár vtipných scének a hlavně scény kdy anonymně Eminem volá šefovi myčky....to sem se opravdu smál až nahlas.A taky úplně super hip hopová hudba.Ale to je asi tak vše.Po druhý to vidět nemusím!!! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nehoráznost! Dr. Dre vynikající, Dogg zhulenej, až ke konci se mi zalíbil, ale největší zážitek je určitě Eminem :D Nehorázný telefonáty, skákání po posteli, střelba z AK47 - "Mám AK, a sejmu každýho, kdo se kolem mně fláká!" Skvělá hudba, po Slima Shadyho, po Dreho, ale co mně nejvíc rozsekalo: "Volají lidi, ze společnosti čítání LIHU!" To mně dostalo do kolen. Fandy Hip Hopu/Rapu ocení, nemusí se líbit každýmu, já si to zamiloval, na chill akorát. Za mně 85% :) ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo tu napsal, že "Koho baví hip hop, toho bude bavit i film". S tím teda musím dosti nesouhlasit. Samozřejmě jména jako Snoop Dogg, Dr.Dre, Kurupt, Xzibit, Ludacris a další znám moc dobře, ale takhle sestava by se hodila spíše na natočení nového klipu k písničce a ne na natočení celovečerního filmu, kterej je tupej jak lesní trol. Možná bych i nějakou tu hvězdu dal, ale už mě unavují ty tuny hustonigga komedií, kde si tvůrci najmou pár hvězd, který jim tam budou hulit trávu a udělaj pár songů do sountracků, herecky předvedou velký kulový a všichni budou čekat, že tímto film vydělá prachy. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Čární rapperi robia filmy pre čárné publikum. A keďže naša čárná menšina TV nemá, asi v týchto končinách neuspejú. ()

wipeout odpad!

všechny recenze uživatele

Tak teda toto s komédiou malo pramálo spoločné. Po polhodine hroyivej nudi som to už nebol ochotný ďalej znášať. Fekálny humor(teda v tomto prípade bez humoru), tzv. krásky ktoré všetky vykonávajú vo voľnom čase to anjstaršie povolanie, hudba ktorá je úplne mimo môjho uhla záberu. Dej ak sa tak vôbec dá nazvať nestojí vôbec za zmienku.Absolútna strata času, komédia s 0% obsahom humoru. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,The Wash" je ako hip-hopová pastva pre oči. Vyzerá to cool a dokonca lákavé, ale keď sa pokúsite počuť vtipy, zaregistruje, že je to často hlúpe ale pri tom aj zábavné. 6/10 ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Dokonce jsem chvíli uvažoval o čtyřech. Je to amatérismus typu „smažky smažkám“ se spoustou hluchých momentů, ale zároveň to má jakýsi těžko definovatelný šmrnc a je tam nemálo míst, u kterých jsem se válel smíchy po zemi (jen si nejsem jistý, zda některá z nich nebyla myšlena vážně). Hey bro, this black-on-black violence must stop! ()

Slider 

všechny recenze uživatele

Eminem s kalashnikovom? :-) To je za jednu hviezdu, zvyšok filmu dosť (DOSŤ) nezaujímavý bez nejakej pointy a s nulovým dejom. A to píšem ako fanúšik rapu ()

Hulk Hogan 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušil, že něco takovýho existuje, ale sem fakt rád, že jsem se k tomu nakonec dostal! Většina černošskejch komedií je podle mě super a tady se to jen a jen potvrzuje. Kvalitní soundtrack, dobrý fóry...úplně parádní odpočinkovej film. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších černošských komedií s Drem a Snoopem v hlavních rolích. Nepřestal jsem se smát od začátku do konce! ()

Candyman 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem fakt nářez, něco ve stylu Next Friday nebo Nevyhrožuj, ale tohle mě hned od začátku nějak nenadchlo. Možná to taky bylo kreténským dabingem. Nevím, prostě nic moc. ()

Reklama

Reklama