Reklama

Reklama

The Bridge

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2013–2014), 18 h 49 min (Minutáž: 37–61 min)

Hudba:

Shawn Pierce

Hrají:

Demián Bichir, Diane Kruger, Thomas M. Wright, Eric Lange, Emily Rios, Ted Levine, Annabeth Gish, Matthew Lillard, Duane Whitaker, Ramón Franco, Jon Gries (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Marco Ruiz (Demián Bichir) je vyšetrovateľ na oddelení vrážd za štát Chihuahua v Mexiku. Marco, ktorý žije v meste Ciudad Juárez, je rodinne založený muž a jeden z posledných čestných policajtov v skorumpovanom a apatickom policajnom zbore, ktorý svojou nečinnosťou nahráva vplyvným drogovým kartelom. Marco je bystrý, očarujúci, má zmysel pre detaily a bolestivo si uvedomuje, že jeho mesto leží v područí chaosu. Keď niekto hodí mŕtve telo na most, ktorý určuje hranicu medzi mestami El Paso a Ciudad Juárez, Ruiza okolnosti prinútia spolupracovať so svojou americkou kolegyňou, detektívkou Sonyou Northovou (Diane Kruger). (Incantator)

(více)

Recenze uživatele Indyi k tomuto seriálu (1)

The Bridge (2013) 

A máme tu další vykrádačku skvělého severského seriálu. A jak už to tak bývá, ani v tomto případě nesahá originálu ani po kotníky. Oproti ústřední dvojici z Broen působí hlavní představitelé tohoto seriálu jako nepřesvědčivý spolek ochotníků. Možná s odstupem času nebudu tak přísný, ale nyní, kdy mám Broen ještě v živé paměti, mi to vychází horkotěžko na 3* ()

Související novinky

National Geographic uvádí exkluzivní seriál

National Geographic uvádí exkluzivní seriál

08.08.2020

Děj seriálu Hrubá kůže se točí kolem záhadných vražd osadníků usazujících se v nelítostné divočině Nové Francie v 90. letech 17. století. Zdá se, že nepokoje přerostou v občanskou válku. Z… (více)

Reklama

Reklama