Reklama

Reklama

The Bridge

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2013–2014), 18 h 49 min (Minutáž: 37–61 min)

Hudba:

Shawn Pierce

Hrají:

Demián Bichir, Diane Kruger, Thomas M. Wright, Eric Lange, Emily Rios, Ted Levine, Annabeth Gish, Matthew Lillard, Duane Whitaker, Ramón Franco, Jon Gries (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Marco Ruiz (Demián Bichir) je vyšetrovateľ na oddelení vrážd za štát Chihuahua v Mexiku. Marco, ktorý žije v meste Ciudad Juárez, je rodinne založený muž a jeden z posledných čestných policajtov v skorumpovanom a apatickom policajnom zbore, ktorý svojou nečinnosťou nahráva vplyvným drogovým kartelom. Marco je bystrý, očarujúci, má zmysel pre detaily a bolestivo si uvedomuje, že jeho mesto leží v područí chaosu. Keď niekto hodí mŕtve telo na most, ktorý určuje hranicu medzi mestami El Paso a Ciudad Juárez, Ruiza okolnosti prinútia spolupracovať so svojou americkou kolegyňou, detektívkou Sonyou Northovou (Diane Kruger). (Incantator)

(více)

Recenze uživatele Kaluž k tomuto seriálu (1)

The Bridge (2013) 

Diane Kruger je sice pořád buchtička k nakousnutí, tady se však hraje na trochu jiné pudy a tu aspergerem prolezlou Sonyu Cross jí moc nežeru. Hraje ji celkem obstojně, o tom žádná, ale Saga Norén to prostě není. A tím jsme u jádra pudla. Kdo viděl originál, nedá na něj dopustit. Demián Bichir je fajn a mexická linie s únosy dívek má něco do sebe, což tak trochu ospravedlňuje vznik jinak zbytečného remaku, přesto se nějak nedokážu rozhodnout, zda dám šanci další sezóně. Jenže když těch vkusnějších kriminálek je jako šafránu... ()

Související novinky

National Geographic uvádí exkluzivní seriál

National Geographic uvádí exkluzivní seriál

08.08.2020

Děj seriálu Hrubá kůže se točí kolem záhadných vražd osadníků usazujících se v nelítostné divočině Nové Francie v 90. letech 17. století. Zdá se, že nepokoje přerostou v občanskou válku. Z… (více)

Reklama

Reklama