Reklama

Reklama

VOD (1)

Policista Jack Stone byl zatčen za vraždu svého kolegy a přichází do kriminálu, kam poslal mnoho zločinců. Celé vězení ovládá ruský mafián Balam, který má prsty ve vraždě Jackovy manželky a dcery. Jackovou jedinou touhou je dostat se k Balamovi a pomstít se... (TV Prima)

Recenze (52)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Policista Jack Stone chce vykonat pomstu, ale háček je v tom, že se musí dostat do vězení... Podle plakátů by se mohlo zdát, že je Dolph Lundgren (William) hlavní hvězdou, ale není tomu tak. Vidět Lundgrena s mopem byl docela šok, ale naštěstí je v příběhu u jeho postavy nečekaný zvrat. V hlavní roli se představil sympatický Matthew Reese (Jack Stone), který si nevedl vůbec špatně a snad se ještě v nějakém zajímavém akčním kousku objeví. Z davu bezejmenných vězňů vyčnívá Seante Williams jako Silva, který mohl dostat více prostoru. Jelikož jde o smíšené vězení tak nemůže chybět ženská postava, kterou ztvárnila Danielle Chuchran (Alena). Robustní záporák Chuck Liddell (Balam) byl zklamáním, protože nejde o herecky zajímavý materiál. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Filmy z kriminálu můžu. Tahle sonda do kraje devadesátých let by vůbec nebyla špatná, nebýt celkového zpracování bojů. A vzhledem k tomu, že se ve filmu z 80% fightuje neustále, snímku to pak strašně ublížilo. Čekání kaskadérů na ránu, nesmyslné padání a skákání do prázdna a to vše bez krve. Reese jako hlavní hrdina je na aranžovanou politiku boje strašně tuhý a Dolph sice po dlouhé době i trošku hraje, ale pro změnu zvedá pouze ruce, nebo koště. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle filmy miluji, člověk od nich čeká minimálně dvě hvězdy, tři když bude mít štěstí a nakonec se z toho vyklube povedený akčňák. Je tedy fakt, že sem za tu postavu co tady Lundgren hraje, chtěl snížit o jednu hvězdu, ale jak se pak ukázalo, tak Lundgren je docela lišák a zkouší to jinak. No k akci nemám co dodat, bitky a ta jedna přestřelka, sou napínavý, choregraficky dobře zvládnutý, ale ty bitky, ty se povedly hodně dobře, tady lze jen chválit. Je fajn že postavy, jak ty hlavní tak i ty vedlejší, sou dobře propracovaný, záporáci tady nejsou jen další blbci, co stojí a čekají až je něco trefí, ale dělají svoji práci záporáka, na jedničku. A ty kladné, taky umí překvapit, takže pomoc od vězně v kritické situaci tomu se řiká příjemný zvrat. A tím se dostávám k příběhu, někdo by řekl, že tohle už tu bylo s Van Dammem - Death Warrant. Však pozor, když se nad tím zamyslíte, tak ten příběh je docela dobře napsaný a dokáže i překvapit, tohle sem od akčního béčka nečekal, takže ten příběh ten stojí za pozornost. Je teda úsměvné že v té věznici byl jenom jeden černoch, ale což, asi v tom městě neni tolik problematických černochů aneb škola hrou pomáhá. Během filmu, se mi tedy vybavil, kousek Force of Execution, ale tenhle film, to je jiná záležitost a o mnoho lepší. Jo chybí tomu nějaké výraznější násilí, ale zase než aby do filmu procpali počítačovou krev, která je hrozná, tak to nakonec ani nevadí. Soundtrack v akčních scénách překvapí. No někdo mně nazve kulervantem, někdo že zase nadhodnocuji, ale tenhle film si zaslouží pětku. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Solidní béčko,které na první shlédnutí docela funguje, napodruhé bych hodnotil méně neboť je v tom spousta nesmyslů. Vydržel jsem do konce jen kvůli skvělým bitkám, ale vcelku je to blbina. Stárnoucí Lundgrén dělá jen uklízeče, takže v hlavní roli celkem nevýrazný Reese. A nemám rád, když má film několik rúzných názvů, pro mě je to prostě originál Riot. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|80%| Tak teda RIOT mě hodně bavil. Konečně po nějaké době super béčko se skvělými fighty. Sice třeba takový Florentine umí propracovanější a serioznější bitky, ale i tak jsem s tímto velmi spokojen. Matthew Reese jako hlavní hrdina mě opravdu zaujal. Plus jeho bojové umění – byla radost ho vidět v akci. Dolph Lundgren mě zezačátku když jsem ho viděl s mopem, strašně pobavil. Mentálního chlapa zahrál opravdu dobře ale. Takže nesouhlasím s názory, že se jako akční herec ztrapnoval. S akcí se ale také místy předvedl, ikdyž ne tolik jako Reese, ale nevadí. No, aspon ve finále se trochu víc rozjel. Ostatní herci, záporáci atd – naprosto v pořádku. Takže film je prostě o pořádných bitkách, čím víc se film ubírá ke konci, tím jich je víc, tím je tempo svižnější. I ostatní aspekty snímku jsou dobré.Občas nějaká přestřelka taky je. Jednoduchý a funkční příběh, hrdinu jsem si oblíbil hned. Tak proč hledat nějaké zbytečné chyby? Spokojenost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jack Stone (Matthew Reese) má při závěrečném boji proti hlavnímu padouchovi velkou krvavou ránu nejdřív na pravém boku, poté na levém boku a nakonec opět na pravém boku. (Kodousek)

Reklama

Reklama