Reklama

Reklama

Krásy Evropy se Samanthou Brownovou

(seriál)
  • USA Passport to Europe with Samantha Brown

Obsahy(1)

Známá cestovatelka a moderátorka Samantha Brownová vás provede nejkrásnějšími evropskými velkoměsty, jako jsou Paříž, Řím nebo Londýn, i menšími městečky jako Oxford. Navštívíte místní památky, restaurace a vyhlášené obchody. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

bron odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlí-li zrovna člověk nad výkladem slova "imbecilní", pak mu tento dokumentární počin jistě poskytne určitou inspiraci, kudy se ve svých úvahách ubírat. Neboť imbecilnější cestopisný dokument, aby pohledal. Cestování Samanthy Brown spočívá v nalezení komfortního hotelu a rozjímání se nad věcmi, které jsou každému leda tak k ničemu. Samozřejmě je tu třeba zohlednit pravděpodobnou skutečnost, že dokument je zaměřen na průměrného Američana s jakžtakž mlhavou představou o tom, že Evropa je ostrovní stát existující kdesi východně od Floridy. Takový divák snad bude překvapen rozmanitostí cizícho světa, o němž v dějepisu mnoho neslyšel. Pro Evropana je to ale poněkud nestravitelný zážitek, byť svojí pošetilostí snad místy i úsměvný. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Místy trošku nudný nebo i zkreslený pohled jedné velmi ukecané paničky, kterou kamera zabírá častěji než samotné "Krásy Evropy". ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Vyjukaná Američanka objevuje exotickou Evropu. Bohužel styl nonstop ukecané komentátorky ubíjí krásy Evropy, o kterých se my, "domácí", nic nového nedozvíme. Navíc je to každých pár minut připravené pro reklamní blok, kterým divákům v júesej zpříjemňují sledování tv. Pro nikoho jiného to ani natočeno není. ()

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Přesně souhlasím s recenzemi níže. Nechápu proč tohle zrovna Prima vytáhla na svém novém kanálu a vysílá to teď po 20 letech. Předtím bych to bral, teď po těch letech je mi to spíše protivné včetně Samanthy. Neméně je mi protivný i její hlas (resp. její dabing). ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Jako recese pro nás inteligentní Evropany docela v pohodě, ale opravdu jen pokud se chceme zasmát tuposti Amerických ignorantů, a hlavně samotné naprosto vymaštěné moderátorce Samantě Brownové. :-D ()

t.b.kat odpad!

všechny recenze uživatele

tak takhle rozhodně Samanto nic z kultury jednotlivých států nepoznáš ... vrať se na zem a ne do 5 hvězdičkových hotelů ... ODPAD ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Nekritizujte saláti. Pohled člověka, který vyrůstal a žije jinde než v Evropě nabízí odstup. My často přes samé stromy nevidíme les. Uhlazený, nekonfliktní, ale pěkný cestopis. ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Áno, aj cestopisný seriál nakrúcaný v krásnych letoviskách, plných zaujímavých miest, so zaujímavou históriou a s množstvom vecí, ktoré treba ukázať, môže byť nudný. Samantha sa má na svojich dovolenkách určite fajn, ale divákovi z týchto Európskych potuliek príliš veľa nesprostredkuje. ()

Akatsuki 

všechny recenze uživatele

Pohled Samanthy na evropská města je povětšinou zkreslen špičkově luxusními hotely, ve kterých je ubytovaná. Když už se přeci jen odváží vydat mimo něj, jsem z toho na rozpacích. Včera zhlédnutá epizoda o Amsterdamu patřila k tomu nejhoršímu, co Samantha ve svém pořadu uvedla. Její reakce na povolenou marihuanu a tolerovanou prostituci by patřila zhruba do minulého století. (Přesněji uvedla něco jako: Myslím, že v nějaké restauraci se budu cítit bezpečněji - Samantha se zjevně obávala, aby se náhodou neocitla "za výlohou".) Další opravdu nechutný díl byl výlet do Berlína, který se nesl ve znamení její absolutní nechuti nadchnout se pro cokoli berlínského. Místo obvyklé restaurace na úrovni si zašla do levného občerstvení - stánku s klobásami a následně jídlo zkritizovala. Osobně na mě působila, že se zasekla někde krátce po 2. světové válce. Místo toho, aby u Berlína pořádně vyzdvihla jeho moderní architektonickou stránku, pořád se snažila vzpomínat na traumata atd. ... Můj názor: dokument by se měl soustředit pouze na hotely, ve kterých je Samantha skutečně jako doma, a skutečné krásy by měl poznat člověk sám. ()

Janek14 odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle přesně by cestopisný dokument neměl vypadat. Moderátorka se každou chvilku snaží být vtipná, ale dávka její trapnosti zastiňuje to kvůli čemu tam skutečně je. Čekáte-li tedy, že se dozvíte to nejdůležitější a nejzajímavější o zemích evropy, dostanete velmi málo. A když už ano tak jsou informace často zkreslené (viz. díl o Praze). Ke všemu ještě asi nejhorší intro co jsem viděl. ()

Reklama

Reklama