Reklama

Reklama

Turbo-Charged Prelude

  • USA Turbo-Charged Prelude for 2 Fast 2 Furious
Krátkometrážní / Akční
USA, 2003, 6 min

Obsahy(1)

Krátce poté, co Brian O'Conner (Paul Walker) nechal uprchnout Dominica Toretta (Vin Diesel), opouští svůj domov v Los Angeles v upraveném Mitsubishi 3000 GT VR-4. Kvůli celostátnímu pátrání se Brian nikde dlouho neohřeje a živí se pouličními závody ve Phoenixu, Arizoně, Albuquerque a Novém Mexiku.
Postupně se dostane až do Miami, kde potkává Slap Jacka (Michael Ealy) a Orange Juliuse (Amaury Nolasco). (Miro_CZ)

(více)

Recenze (47)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak předem upozornuji, že krátké clipy a krákometrážní filmíky moc nemusím. Třeba Los Bandoleros mi vůbec nesedlo, tak tu 1* jsem dal jenom z úcty k ostatním, plnohodnotným filmům této skvělé série. Toto mělo jiný styl, prostě mi to více sedlo. Vůbec se zde nemluvilo, přívětivá hudba, Brian sympaták jako vždy. Příběhově hezky vykreslené a i technicky zdatné. Něco k dokonalosti asi chybělo, já nevím, ale na to, že tyto klipy nemusím mě to zabavilo. Pár závodů tu máme, pár aut. Bylo to takové svižné - nic se na tom nemohlo asi pokazit. Dávám slabší, ale zaslouženou čtvrtou hvězdu. 70% = **** ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Pro mně vynikající scénka, bohužel, má to jen 6 minut, radši bych z toho viděl celý snímek. Walker cajk, krásná herečka, která ho odvezla ke Skylinu. Minimum keců, příjemná hudba - 9/10 ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Povedené propojení prvních dvou dílů Rychle a zběsile. I když zde nepadne jediné slovo, na pár minut to skvěle zabaví. 75% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej kraťas odehrávající se před druhým dílem. Škoda jen, že je to jen ten kraťas, protože i tak je zde spousta pěkných kár a bab. Neukecaný, rychlý a stručný přehled Brianova života před dvojkou. 75% :) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Povedená miniscénka datující se mezi F&F a 2F2F. Parádní káry, známí herci+jedna číča (Minka Kelly) navíc, trefná a hodící se muzika. První půlka trošku nudnější, ale druhá to vyvažuje. Sečteno a podtrženo, spokojenost. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduché premostenie medzi prvým a druhým dielom. Ale pekne to vykresľuje čo vlastne Brian robil. Ale mohli to doplniť tým, ako spoznal Romana, Teja a podobne. Prvý krátky film bez jediného dialógu. 55% - 3* ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Takhle by mněl vypadat přemostovací minifilm. Perfektně zvládnutý vykreslení děje. Skvěle navazuje na jedničku a uvádí do děje dvojky. Mnohonásobně lepší než pozdější Los Bandoleros. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Šestiminutový klip bez dialogů, ve zkratce popisující Brianův útěk před zákonem (konec jedničky), který ho dovede až do Miami (začátek dvojky). Nic světoborného, ale proč ne? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Toto přemostění mezi jedničkou a dvojkou jsme viděl na extra edici DVD FF#1. Tedy ještě před tím než jsem viděl samotnou dvojku a hlavně po tom co jsem byl z filmu totálně na lopatku. Díky tomu byl dojem na plný počet (a alespoň jsme se dozvěděl kde Brian vzal ten Skyline :)) ()

Jeza07 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý krátký příběh o tom jak Brian dostal Nissana Skylinea R34. Dávám tomu 4 hvězdy, protože se mi to líbilo, mám rád sérii rychle a zběsile, atd... Doporučuji ()

Norino12 

všechny recenze uživatele

Dobre zvládnutá avšak veľmi krátka scénka. Myslím si, že všetko podstatné už bolo spomenuté v komentároch od iných užívateľov. Je to taká jednohubka pre fanúšikov ;) ()

Reklama

Reklama