Reklama

Reklama

Turbo-Charged Prelude

  • USA Turbo-Charged Prelude for 2 Fast 2 Furious
Krátkometrážní / Akční
USA, 2003, 6 min

Obsahy(1)

Krátce poté, co Brian O'Conner (Paul Walker) nechal uprchnout Dominica Toretta (Vin Diesel), opouští svůj domov v Los Angeles v upraveném Mitsubishi 3000 GT VR-4. Kvůli celostátnímu pátrání se Brian nikde dlouho neohřeje a živí se pouličními závody ve Phoenixu, Arizoně, Albuquerque a Novém Mexiku.
Postupně se dostane až do Miami, kde potkává Slap Jacka (Michael Ealy) a Orange Juliuse (Amaury Nolasco). (Miro_CZ)

(více)

Recenze (47)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Příjemný road short, který objasní, co se dělo mezi 1. a 2. dílem, a ty co ještě dvojiku neviděli určitě navnadí správným směrem. Šlo to určitě udělat lépe (více konkrétněji), ale není to vůbec špatné. Pro fanoušky F&F dobré zpestření, a pro Atwella po spolupráci s Eminemem další zajímavá zkušenost. ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

F&F ságu miluju už pár let, ale teprve až teď jsem zjistil, že nějakej takovej kraťas vůbec existuje. Sice ke sledování hlavních filmů tenhle kraťas nepotřebujete, ale je to příjemný zpestření. Pár rychlejch závodů, pár pěknejch aut a holek a Paul Walker, prostě Paul tady není co dodat. Příjemnejch 65%. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak předem upozornuji, že krátké clipy a krákometrážní filmíky moc nemusím. Třeba Los Bandoleros mi vůbec nesedlo, tak tu 1* jsem dal jenom z úcty k ostatním, plnohodnotným filmům této skvělé série. Toto mělo jiný styl, prostě mi to více sedlo. Vůbec se zde nemluvilo, přívětivá hudba, Brian sympaták jako vždy. Příběhově hezky vykreslené a i technicky zdatné. Něco k dokonalosti asi chybělo, já nevím, ale na to, že tyto klipy nemusím mě to zabavilo. Pár závodů tu máme, pár aut. Bylo to takové svižné - nic se na tom nemohlo asi pokazit. Dávám slabší, ale zaslouženou čtvrtou hvězdu. 70% = **** ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Dávam 5* pretože ako veľký fanúšik najmú prvých dvoch častí som to našiel až teraz a dosť ma to potešilo. Pohľad na to čo sa dialo v Brianovom živote potom čo nechal utiecť Dominica Toretta (Vin Diesel) a ako sa dostal k autu Nissan Skyline GT-R s ktorým zahviezdi v druhej sérii. Pretek, ktorého sa chceli zúčastníť týpci na motorkách na diaľnici bol vtipný, Brian nechcel riskovať kvôli polícií :-) Rozhodne zaujímavá aj kvôli tomu že to je zvlášť a fanúšik to tak môže nájsť aj o roky neskôr :-) ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Krátky film, ktorý vyplňuje dieru medzi prvými dvoma filmami ma jediný problém - je úplne nepotrebný. Nestalo sa tam nič zásadné a nič dôležité, len sa dozvieme ako sa Brian dostal k novému fáru. Dej je tak suchársky a jednoduchý, že je možno dobre, že si to tvorcovia zjednodušili a chýba mu hovorené slovo. Vrchovate mi stačia vizuálne vnemy a vnady :D. PS: Najlepšia scéna bola s motorkármi. Nečakal som mravné ponaučenie ako sa správať na ceste od série Fast and Furious... ()

Zajímavosti (3)

  • Oranžové auto, které má Brian O'Conner (Paul Walker) v první části filmu, je Dodge Stealth. Šedé auto, které má Brian ve druhé části filmu, je Nissan Skyline GT-R. Holka (Minka Kelly), která pomůže Brianovi, má Mitsubishi Eclipse Spyder 3G. (Maulincio)
  • V Arizoně závodí Brian O'Conner (Paul Walker) proti Hondě Civic Coupé. V Novém Mexiku závodí proti Chevroletu El Camino. V Texasu jede proti dvěma motorkám Suzuki GSX 1300 R Hayabusa. Na Floridě závodí proti Ferrari 360 Spider. (Maulincio)

Reklama

Reklama