Reklama

Reklama

Metrix - Legenda Hroznové Lhoty

(amatérský film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2012, 14 min

Recenze (36)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Metrix sám sobě raperem, beatboxerem, režisérem, tanečníkem, parkouristou. Už mi v tom výčtu chybí jenom onanista .. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Říkám si, že jeho otec musí být černobylský sysel polní a matka na houbičkách závyslej gibon, ale ne, on je jen podivnou ukázkou toho, co všechno dokáže stvořit internet. zcela upřímně doufám, že o téhle entitě někdo napíše minimálně magisterskou práci z psychologie a taky že někdo natočí dokument o tom, jak vznikal tenhle dokument. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem v jistém pokušení dát 5* z recese, neboť se opět nestačím divit tomu, co všechno jsou dnes administrátoři ČSFD schopni sem nahodit. Volím však druhou možnost, tentokrát z té druhé strany hodnotícího spektra, a to především proto, že je mi Metrixe svým způsobem líto. Nevím, zda má opravdu tak vysoké sebevědomí, nízkou míru sebekritiky nebo nějaký god complex, ale jsem přesvědčen, že každý trochu soudný člověk by jednak: a) nenatočil dokument sám o sobě, b) pokud už by ho natočil, pak by ho bral s nadsázkou a vtipem, c) pokud by ho natočil a přesto jej nebral s nadsázkou a vtipem, pak by jej zamýšlel jako virální video s cílem obohatit se na něm. Žádná z těch tří možností však podle mě neplatí pro Metrixe a mně nezbývá než si povzdechnout nad tím, jak může být soudnost některých lidí na tak nízké hodnotě. "Jdi si za tím, co nejvíc chceš, nenech se ničím a nikým zlomit, věř pouze sám sobě" – krásné a vzletné to fráze, ovšem v případě Metrixe a jeho dokumentu bych byl raději, kdyby od nich upustil, více se nad sebou zamyslel a vzal si kritiku blíže k srdci. ()

Satan odpad!

všechny recenze uživatele

Ideální příklad neomezených možností produkce a distribuce kinematografického materiálu v moderní době. Tento ultimátní talent se zdravým sebevědomím by totiž před pár dekádami neměl šanci dát o sobě vědět...chápete, o co bychom přišli? ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Metrix Steel je mladý nadějný raper, beatboxer, tanečník, parkourista..zkrátka multitalent. Koncertuje po vyprodaných klubech, rád flambuje banány a dokola nosí stejnou mikinu a tepláky. Patří mezi elitu v České republice a chci, aby dosáhl svého uznání. Myslíte, že si dělám prdel?? Ne, to si Metrix dělá prdel z nás. Nevím, jestli je to fakt takový kripl a hodlá ze sebe dělat idiota dál, nebo jestli si ze všech jen dělá srandu a idiota dělá jen pro peníze, ale musí se uznat, že se o něm hodně mluví. Ale je mu to prd platný, když je stejná sračka jako Leo Beránek nebo Nicky Tučková. Kupte si Metrixovo CD, pro prvních 10 kupujících čeká jako bonus rohlík s nutelou a navíc ještě kus domácího klasického řízku naklepaného rukou samotného mistra gravitace. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Martin Kubíček alias Metrix je jedincem s prakticky nulovými schopnostmi a bez jakékoliv sebereflexe. Natočit o sobě dokument a být ve všem, co dělám, totální tragéd, to chce být opravdu hodně mimo. Na celém tomhle šílenství kolem kluka z Hroznové Lhoty však není nejděsivější jeho nepřiměřené sebevědomí - je to nenažranost těch, kteří vydělávají na lidské zlomyslnosti. Věřím, že majitelům klubů a jiným zmetkům, kteří se na Metrixe nabalili, ta banda ožralých puberťáků, co se pod rouškou fandovství chodí Metrixovi otevřeně vysmívat na vystoupení a plive mu na podlahu při jeho trapných pokusech o breakdance, musí vydělat pěkné peníze. Pokud jde o tenhle dokument, není na něm nic extra hodnotného, zaujme snad jen ten lynchovský pokus o průchod lesem. Daleko více by mě zajímal film Kateřiny Turečkové, která Metrixovi řekla pravdu, a asi proto už její dokument není na internetu k nalezení. (843.) ()

hhannie odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se neodvážila dokoukat celý Metrixův "dokument", ale dnes jsem si řekla "fajn, třeba to nebude tak hrozný". Bylo. Sice rapu ani beatboxu nějak nerozumím, ale ten údajný beatbox na mě působil spíše jako splašený vlak či koza těsně před vyhunutím, a to raději nemluvím o Metrixovo ambicích stát se slavnější než Rytmus atd. Být jím, tak to všechno rovnou zabalím, jeho "tvorba" je akorát ostuda jak Brno. Trocha soudnosti by neuškodila, Metrixi. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Konečně si můžu říct : Asi se stala chyba v Matrixu : ) A to velká . Jako chlapec si na tom chce vydělat a už neví co nebo je to vážně blázen a to ne v dobrém slova smyslu , jako jestli ho to opravdu baví tak ok , ale nechápu proč mu doted nedošlo to že si z něho všichni dělají prdel a na těch jeho " koncertech " je jenom taková lidská atrakce , která se za chvíli ohraje . A ten dokument ? No řeknu nic moc jde vidět že chlapec nemá ani peníze na kameru protože v takové kvalitě hodit video na net je ostuda , ale chlapec si s tímto slovem podává denně ruku takže ho to určitě netrápí . ()

Saraph odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou bych chtěl být jako on - mít boty Nike, ale přát si Pumy, mít takové vyjímečné parkour skills, umět beatbox, že by mi i PC beaty záviděly, podepisovat se holkám fixou na kozy poté, co dokončím jeden z koncertů, na kterých je mimochodem vždycky vyprodáno a celkově mít ty jedny džíny, které navyšují sex-appeal o 200 %. Snad jediným problémem je to, že 200 % z nuly je stále nula. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest vidět Metrixe na živo u nás v Brichneru ( Je to Bristol, ale ve virtuálním světě Metrixe to je Brichner! ) a většího šaška jsem ještě neviděl! Je mi ho líto! No a co se týče toho dle dokumentu, tak hrozná sračka, ale za tu prdel...20% ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument, zvláště pro studenty medicíny, neboť v dnešní době se už moc nevyskytují pacienti trpící Sydenhamovým syndromem, alias tancem sv. Víta, sem tam prokládaným s epileptickým záchvatem. Navíc plně prokazuje Darwinovu teorii vývoje druhů, neboť po té kreaci na konci dokumentu už ani nejzavilejší křesťan nemůže popřít, že naši předci žili v moři, a když se nešťastnou náhodou dostali na suchou zem, jen se tak bezmocně plácali. Pět hvězdiček dávám i proto, že je mi Metrixe líto... Ten to schytá, až si ho najde obr, kterému ukradl nos! ()

Stasz 

všechny recenze uživatele

Protože nenormálním lidem dnes patří svět... 5* dávám z recese, protože jsem nevěděl, jestli je opravdu takový retard nebo to dělá schválně. Bohužel správná možnost je nejspíš ta první. Je mi ho líto. ()

Reklama

Reklama