Reklama

Reklama

Nesmrtelný Vlad Tepeš, jediný skutečný Princ tmy, o němž jsou všechny příběhy o upírech, zde odhaluje svá citlivá místa. Erotický, magnetický, záhadný, elegantní. Na party v Los Angeles 1988 svede Kate Wootenovou, ale sám se ocitne v údivu, když se i on zamiluje. Poprvé v jeho životě objevil ženu, od které si přeje něco víc, než jen krev a slepou oddanost. Nemůže však již zastavit řadu brutálních vražd, které děsí Los Angeles. První film, ve kterém si i Dracula objevuje jako člověk z masa a krve. (Fine Production)

(více)

Recenze (8)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Napriek odpudivému a vopred odrádzajúcemu českému názvu vcelku pozerateľná nízkorozpočtová osemdesiatková záležitosť, vezúca sa na trendovej vlne známejších dobových upírin ako Fright Night, Near Dark či The Lost Boys. Predstaviteľ Vlada Tepisha Brendan Hughes je síce slabý a dešpekt budiaci a ostatní hereckí protagonisti na tom nie sú o moc lepšie, tieto nedostatky sú však kompenzované občas až zábavne pôsobiacimi špeciálnymi efektami a maskami. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další variace na Vlada. Ten se zamiluje do své oběti a tak jí nevysaje za to si dá k večeři její kamrádku, která se pak stává stejná jako on a ještě k tomu žárlivá. Vlad tu má partáka a zároveň stejného soka, který se mu mstí za dávnou smrt své lásky. Za zmínku určitě stojí chyba ve filmu a to když jde přítel Kate z přítelem její kamarádky, z které je upírka ji zabít a řežou jí hlavu (ještě tam krásně křupne chrupavka) a ona se probere a na krku nemá ani škrábanec. Jinak jako upířina nic moc. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Dracula miluje Kate. I Martin miluje Kate, ale ta ho chce jen jako kamaráda. Tom nenávidí Kate a chce ji zabít, aby se pomstil Draculovi. Katina přítelkyně Celia miluje Michaela, ale pak se zamiluje do Draculy a proto nenávidí Kate. Co dodat více? Upírská telenovela s příšernými efekty a naprosto patetickým Drakulou, který ve finále spáchá sebevraždu!!! Od Sarafiana, který má na kontě pár slušných akčních filmů jsem takovou sračku fakt nečekal. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si jak jsem tenhle film viděl jako malý a dost na mě zapůsobil. Hlavně to co ve filmu prováděl Vladův kámoš Tom. Teď když jsem film viděl nedávno tak dokážu ocenit i jiné aspekty. Celkově se mi film zdá pohodnocen. Je sice pravda, že některé triky a masky nejsou úplně dokonalý, ale to odpovídá době vzniku a jak příběh tak efekty jsou na vysoké úrovni. I herci hráli dobře, takže pro mě příjemný filmové zážitek. 74 % ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nebudu se příliš rozepisovat, protože tenhle kus mě vysloveně nasral... Odporná upírská romance s debilním příběhem, debilními herci a debilními triky... Ta trocha krve a sem tam slušná atmosféra film už nezachrání... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama