Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anna Nicole Smithová byla svobodná matka z Texasu, která se stala úspěšnou modelkou. Její katapult do světa slávy a bohatství si však vybral vysokou daň. Závislost na drogách a alkoholu i nezřízený styl života vedly k tragickému konci. Snímek Anna Nicole sleduje rychlý vzestup a pád Vickie Lynn Hoganové z Texasu, která předčasně ukončila studium na střední škole a stala se svobodnou matkou snící o lepším životě. Vicky, vědoma si své krásy, přijala práci barové tanečnice nahoře bez, kde poprvé použila pseudonym Anna Nicole Smithová a vytvořila si tak vlastní značku. Díky nové totožnosti a šokujícímu sňatku s osmdesátiletým miliardářem J. Howardem Marshallem se Annina kariéra katapultovala do závratných výšin poté, co Playboy otiskl její fotky v pózách nápadně připomínajících Marily Monroe. Po smrti manžela však přišla o veškerou finanční podporu a za svou zálibu v nezřízených večírcích, nadměrném pití, nekonečném polykání prášků i drastických změnách váhy brzy zaplatila nejvyšší daň. Tragický konec Anniny pohasínající hvězdy na sebe nenechal dlouho čekat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Ze života nenapravitelné zlatokopky, smažky a alkoholičky v jednom. Zpracování čistě pro televizní vysílání zřejmé. Celkově žádný zázrak, ale když už jsem se měl zdržet u televize, lepší, než drátem do oka. A nebudu zapírat, do hereččina hvězdně obsazeného dekoltu se po celou dobu filmu moc dobře koukalo. 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Cesta ze striptýzového klubu k Playmate jest lemována (silikonovým) poprsím. Je třeba si položit zásadní otázku, jestli má vůbec cenu natočit životopisné drama o modelce kyprých tvarů, kterou proslavilo- - -pauza- - -aha, co ji vlastně proslavilo?! Na tomhle filmu se právě ukazuje, jak je důležité, aby osobnost, o které se točí film, vynikala něčím, co by mělo nějakou zásadní a nosnou hodnotu. Anna Nicole Smith byla skandalistka, která se chtěla nabalit na miliardáři nad hrobem. Ke všemu se až chorobně honila za slávou. Byla závislá na prášcích, alkoholu, byla svobodnou matkou, milovala svého syna, fotila pro Playboy. A upřímně, je na tom něco pozoruhodného? Ne, není, ke všemu je to blbě natočeno, spousta scén je utnutá amatérským zastavením obrazu, střihem se divák následně ocitá v další naprosto nesouvisející scéně, a tak pořád dokola. Řeknete si, že Anna fotila nahoře bez, ale celý film se obešel bez nahoty(!). Agnes Bruckner byla hrozná volba. Stačí se podívat na její filmografii, hned je vám jasné, že tahle herečka nezahraje nijak úžasně. Přesně tak, kromě vymodelovaného velkého poprsí, se v ničem nepřekonala. Podoba s charismatickou Annou veškerá žádná. Sexappeal na bodu nula. Tragické bylo, když se mělo ve filmu znázornit něco tragického, třeba úmrtí blízkých postav kolem Anny. Její syn byl zřejmě feťák, nejsem si jistý, ale asi to tak mělo vyznít. Ostatně většina dějových linek je nedořečená, nedotažená a nedořešená, takže se ani nedivte, když budete filmem tápat. Jednoho dne si syn vzal tajně jakýsi prášek z máminy kabelky, když seděl u jejího nemocničního lůžka, a už se neprobudil. Působilo to divně. I smrt Anny byla znázorněna naivně, světe div se, především krásně(!) a bez emočně, ostatně jako celý film. Spousta životních etap modelky je zde vylíčena polovičatě, a ty etapy, co měly být v jejím životě hnusné, působily úplně opačným dojmem, většinou nepřirozeně až trapně. Mediálně propíraný vztah s miliardářem zaváněl zkreslením, z pracovních nabídek se dostaneme jen k nezajímavému znázornění profesních aktivit, do toho protagonistka vede nezáživný vnitřní monolog, v zrcadle se zjevuje jako Marilyn Monroe, což byl její celoživotní vzor, se kterým ji pojila leda tak předčasná smrt. Na režii Mary Harron bylo znát, že ji natáčení asi nebavilo. Podle toho film dopadl. Je nudný, natočený technicky špatnou televizní formou a má jen pár sekvencí, které se povedly. K tomu lepšímu patří scény ze striptýzového klubu, povedl se i výběr písniček, které provází film a (umělá) prsa Agnes Bruckner snesou přísné měřítko, derou se z dekoltu, ale mají zákaz ukázat se divákovi. A když hlavní protagonistce bylo potřeba zkonstruovat hrudník, nebylo od věci zkonstruovat lepší film, jehož obsah by byl méně plastikový, nafouklý a nesplaskl by hned poté, co doběhnou závěrečné titulky. 40% ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z filmů, který má opravdu děj. Sledovala jsem ho jedním dechem. Do této doby jsem vůbec nevěděla, kdo je Anna Nicole Smith. Ale po shlédnutí filmu mě to donutilo podívat se. Perfektně natočeno. Agnes Bruckner zřejmě ve své životní roli. Je krásná a pefektně hrála. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Předpokládala jsem, že životopisný film o Nicol Smith bude povrchně vystavění a mnoho jsem od něho neočekávala. Na jejím neuvěřitelném příběhu holky z nočního klubu tancující u tyče, která více a více podléhá drogám i alkoholu, naivně přitom sní o celosvětové slávě a přesto všechno se jí nakonec skutečně podaří provdat za miliardáře, je něco fascinujícího. Komu se tohle z holek na okraji společnosti podaří? Stěží jedné z miliardy? Proto jsem na film byla i přes nevelká očekávání zvědavá. Stala se slavnou Playmate, sex symbolem a pochybnou celebritou, ačkoli spíše než kvůli své atraktivitě díky své neuvěřitelné životní výhře, pak následným mnohaletým sporům s ostatními dědici o značné jmění a kvůli bouřlivému, divokému životu, která propírala bulvární média. Film je bohužel dosti stručný a patrně nepřesný, skoro nic se o její osobě nedozvíme. Z filmu se ani nedozvíme o kolik let svého manžela přežila a mohli se zmínit alespoň ve zkratce o její dceři a dalším soudním přím o tom kdo je otcem a kdo bude dcerku vychovávat... Ještě nedávno jsem četla na internetu článek, že její dcera Dannielynn patří mezi nejbohatší děti světa právě díky pozůstalosti po ropném magnátu. Jinde se píše že v roce 2008 byla Dannielynna prohlášena za jediného dědice majetku Smithové, který se odhaduje "pouze" na 700 000 dolarů, děvčátko je již od narození středem zájmu různých médií, od malička se věnuje modelingu, je též ráda na výslunní a pozvolna kráčí v matčiných stopách. Je škoda, že po shlédnutí snímku toho vím o Anně Nicol a její rodině stejně jako před tím. Zábavný mi tento film též moc nepřišel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kontroverzní životopisné drama, ale trochu mě mátlo označení, že se jedná o televizní film. Přece jen, co se týká filmové tvorby, je televize velmi prudérní. Došlo k tomu, co jsem očekával. Život Anny Nicole Smith je popsán průměrně, místy celkem nudně a ani zde není tak zásadně zachyceno, proč se z ní stala taková "celebrita". Tohle je jen příběh o jedné fetce, co možná ani nemohla za to, co z ní bylo. Jako kdyby byla kontroverze zakázána. Film je místy až moc krásný, není zde nic opravdu hnusného. Vizuál to celé kazí a dělá z toho podívanou, kterou tenhle film rozhodně není. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by si tato "nejslavnější" zlatokopka zasloužila vlastní film. Stane se tam přesně to, co by většina diváků očekávala, a stejně se toho ani nic moc nedozví, na to, že to má být životopisný film. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Kto vie aká skutočne bola. Buď to bola fetka-štetka a vo filme ju vykreslili ako sa najlepšie dalo, alebo to bola pracovitá obetavá matka s ktorou pár ľudí vyj*ebalo a psychicky to so svojím synom nezvládla, čo opäť využil nejaký díler na obohatenie. Samotný film nie je zrovna natočený ideálne a 48% sa blíži k tomu koľko si aj zaslúži. Myslím, že vo filme je minimálne dvakrát časový skok a medzičasie si žiadalo nejaké vykreslenie. Pokojne mohol byť film o 10 minút dlhší. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Televízny film o živote Anny Nicole Smithovej (Agnes Bruckner), ktorú vidíme ako mladú slobodnú matku v manželstve s miliardárom (Martin Landau) a samozrejme cez jej problémové užívanie drog. Bol to veľmi jednoduchý, plytký životopis, v žiadnom prípade nejde o seriózny pokus o vyrozprávanie pútavého skutočného príbehu. Film neponúka žiadne zdôvodnenie, žiadne vysvetlenie udalostí, nie je tu žiadny pohľad do psychiky hlavných postáv, motivácií, ktoré ich ženú robiť to, čo robia. 4/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Herečka super, přiblížení života ženy, která chtěla, aby jí všichni znali - to se jí povedlo, ale za jakou cenu. Film závěr líčí jako že vlastně udělala "dobrý skutek" - těžko říct jak to bylo, ale myslím si, že udělala opravdu dobře. Film je neskutečné béčko, na které je dobré se podívat, aby se člověk pobavil, ale také proto aby zjistil co všechno někteří jsou schopni udělat pro slávu... ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Ani ne béčková, ale spíše céčková, či dokonce déčková životopisná katastrofa, která je stejně povrchní, neuspořádaná a amatérská, jako život hlavní postavy. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ale iste. Nemyslím si, že AN si zaslúži samostatný film. Skôr potrebovala misijnú činnosť či terapeutickú skupinu. Labilná žena, ktorá podľa príručiek mala všetko. Prachy, krásu(?), obdiv, paparazzov. A aj tak to nestačí? Frázy o osamelosti duše neobstoja, lebo po pomoc nešla. Až veľká bola sila peňazí. Sobáš so starcom, večierky, drogy, kecy a jednanie, po ktorom ona chce pomoc po nás. Niekde...by mal tu byť návod...ako pozerať toto video, ktoré je bez emócií a ukázania toho povestného „hnusného“ života. Preplazíme sa šerom totálne odfláknutého života jednej ženy. Návod je v angličtine, francúzštine, španielčine, poľštine, taliančine, švédčine, ruštine. „preskáčte dej na kozičky...opäť tlačidlo preview... zasa na prsia... životné frázy preskoč a opätovne zas a znova na kozičky...“ Uff, úchylný návod. Ale nech len nebrýzgam. Jediné plus je inovatívny spôsob oživovania človeka na smrteľnej posteli. Vytasiť kozičky v push-upke priamo pod nos. Resuscitácia. Film o nikom a ničom, kde jediný úspešný sú právnici toho starkého. (videné 05.04.2015,BDrip) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že za tři, vlastně ani nevím pořádně proč. Anna Nicole musela být solidní slepice a možná zlatokopka. Ačkoliv pokud bylo záměrem tvůrců vykreslit její pitomost v kombinaci se semletím tou trochou pochybné slávy, které se jí dostalo, prášků a chlastu, tak se jim to vlastně na ty tři * povedlo docela slušně. Ale ten konec teda nic moc, jak úmrtí jejího syna, tak jí samotné je tu zpracováno dost divně. Jednou se dívat na ty její balony stačilo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Hollywood ve své podstatě přesně takové příběhy miluje. Od striptýzové tyče až do Playboye a následně mezi smetánku. Ovšem snímek je sám o sobě více než průměrný. Za prvé ani zdaleka neoplývá kvalitními hereckými výkony. Druhým problémem je, že jeho děj je vyprávěn způsobem, který připomíná střihače neurotika. Děj skáče z jedné situace do druhé. Sám o sobě přitom zase tak zajímavý ten příběh není. Spíš až moc klasicky Hollywoodský. Z obyčejné ženy celebrita, a stačilo ukázat prsa a vzít si milionáře, jak prosté. Filmu by asi nejvíc pomohlo, kdyby je hlavní herečka fakt ukázala. Jinak totiž stojí za podívání asi jen ten fakt, že to všechno je prostě pravda. A taky poučení, jak rychle to jde nahoru, tím rychleji to může jít dolů. Ještě bych zmínil jeden fakt. Vypravěčem filmu je celkem logicky sama Anna...ovšem pozor...logicky. Není úplně jasné, z čeho tvůrci vycházeli. Z jejího deníku, nebo jsou její myšlenky jen domnělou prací tvůrců? To se bohužel z filmu nedozvíme. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Fascinujuci ani nie tak herecky prejav, ako skor reč tela Agnes Brucknerovej, ale zivot a kariera tejto modelky a herecky neboli velmi zaujimave, film teda nemohol dopadnut inak. ()

Cundroklepac 

všechny recenze uživatele

čim víc sem se na to koukal tim víc sem řval a nadával na Ty zlatokopky všechny vysemeněný a hřál mě pocit uspokojení když sem viděl jak jí táhne fet k zemi, jak každý ráno vstává a blije do mísy bylo krásný, shnilá zlatokopka stejně tak jako každá druhá ... dobře jí tak za všechny pády. ()

Reklama

Reklama