Reklama

Reklama

Zong sheng

  • Hongkong 重生 (více)

Obsahy(1)

Ming a Ngaai jsou šťastně ženatí, nebo to aspoň tak vypadá. Jsou velice pyšní na svou dceru Lucy a syna Sunnyho, který se právě vrátil z vysoké školy. Rodina se ocitá v problémech, když se kolem Lucy začnou dít nadpřirozené věci a tajemství dávno skrytá začnou vyplouvat na povrch. (Miike)

Recenze (3)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holka najde sklenici, vypustí z ní zelený bordel a od té doby se začne chovat divně. Doktoři nepomáhají a tak se jde za čarodějnicí. Kromě toho začínají na povrch vyplouvat špinavá tajemství. Nic nového pod sluncem jak námětově, tak zpracováním. Uznávám, že film má svoje momenty. Některé detaily fanoušky chuťovek potěší a já se při aplikaci babského potratového receptu chtě nechtě otřásl. Zjevující se bubák měl také něco do sebe, ačkoliv byl trikově nedotažený. Problém je, že ta vata mezi tím vším byla ukrutně nudná a herecky to stálo na holčičce, která sice zahrála solidně, ale sama to utáhnout nemohla. Nicméně s přivřenýma očima to mohl být průměr, kdyby nepřišel konec. Buď jsem úplně tupej, anebo Yauovi přeskočilo. 35% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Herman Yaův nový HK Cat 3 flick nedopadl vůbec špatně, ale vychází mi zřejmě jako nejslabší doposud z jeho tvorby. Mám určitě radost, že z Asie nevyšla opět duchařina či komediální šílenstvo, ale vrátila se k už dnes poměrně zapadlému subžánru. Hlavní hrdinka má vidiny, díky kterým máme možnost vidět spousta znepokojivých výjevů, nechybí i slušně maskérsky zvládnuté gore ( Potrat, přejetí psa, díra v oku) ke konci mi však zkazil dojem mírný digitální bordel v podobě černé "mlhy" která se zde absolutně nehodila, ale zřejmě to chtěl režisér jen oživit, bohužel si tím uškodil, ale přesto mám z filmu spíše pozitivní dojem. 65% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rodinka s niekoľkými špinavými tajomstvami je nútená čeliť svojim hriechom po tom, ako to začne ovplyvňovať ich dcéru, ktorej správanie sa podivne zmení a ťahá ich k neodvratnej tragédii. Na smrť nudná a vyčerpávajúca rodinná dráma (alebo telenovela?) s ohavne nevydarenými CGI výjavmi. Nech sa už režisér snažil o návrat ku CAT III, či o čokoľvek iné, podľa môjho názoru mu to nevyšlo, pretože ten film pôsobil akoby ho natočil rozmrazený dinosaurus, ktorý práve objavil CGI a 3D, naivne si mysliac, že mu to zarobí a na všetko ostatné sa môže vykašľať. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama