Reklama

Reklama

Recenze (6)

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Film vypráví o skupině studentů, kteří zůstali po škole. Místo nudy a hádek s lidmi, kteří nemají spolu nic společného, se budou muset sjednotit a postavit se hordě zombie. ()

Drekorian 

všechny recenze uživatele

Breakfast Club of the Dead. Předvídatelná partička amerických středoškolských stereotypů po škole a navíc probíhá konec světa skze zombokalypsu. Maličký rozpočet, třetiřadí herci, z nichž známější jsou je Christa Allen (Revenge) a Justin Chon (Twilight, 21 & Over). Největší problém je ale, že je film široce rozkročený na několika žánry a nic z toho nedělá pořádně. Několik málo scén se zombíky, pak hned zase skočí k psychologickému dramatu středoškoláků, aby to prostřídal několika scénami z teen komedií. Původní divadelní hru jsem neviděl, hádám, že bude lepší. ()

Reklama

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Hrozní herci aj štáb a málo bláznivé. Sú tam asi 3 zábavné scény, jedna so školským pc, druhá odtrhávanie odtrhnutej zombie ruky z rozkroku a na tú tretiu si nespomeniem. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Niekoľko študentov v tradične rôznorodom zložení (šprt, frajer, športovec, feťák, cheerleaderka, punkáčka...) sa stretnú po škole, kedy však vypukne zombie nákaza a oni musia dať bokom svoje rozdiely, spojiť sily a skúsiť prežiť. Uff, to bola zase nuda; ani napínavé, ani zábavné, iba bohovsky trápne, predvídateľné, otravné a aj keď sa to snažilo byť nejakým krížencom "Shaun of the Dead" a "The Breakfast Club", ako hlásal podtitul s lacným zámerom zaujať, nefungovalo tam vlastne skoro nič. Podobný "Bad Kids Go to Hell" zo začiatku roka bol oveľa lepší. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Zabijárna ve škole proti zombie, no studenti katastrofa a takzvaný masakr krvé špatný, aspoň sem se někdy pousmál. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama