Reklama

Reklama

Betrayal

(seriál)
Trailer

Epizody(13)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 28 Dokoukáno: 0 Zahozeno: 2+1 _ Hodně to připomíná Deception a Red Widow z minulé sezóny. Ale tohle mě z těch tří bavilo nejmíň. První tři epizody hrozná nuda, herci mi jsou nesympatický a nijak jim to nevěřím. 30% ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Drama o zradách a "zradách". Pilot mě svým tempem, ani zápletkou nezaujal a nejsem sám, kvůli nezájmu se tenhle seriál nedočká druhé sezóny. 30%. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další remake evropského seriálu. Tvůrci se snaží o určitý art look, ale to by musel být příběh trochu víc "o něčem", aby to plnilo svůj účel. Pomalé tempo v tomto případě příliš nefunguje a většinu času jde jen o čekaní, až se začne konečně něco dít. I tak zůstává Betrayal solidní seriálovou podívanou, otázkou je, zda má co nabídnout i do budoucna. První čtyři díly - 60% V dalších dílech se to ale solidně rozjede a příběh si diváka pomalu, ale jistě podmaňuje... Po deseti dílech - 70% ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Dá se na to koukat, ale je to slabé a nudné. Příliš rozvláčný děj a poměrně nezajímavá zápletka... Seriál by byl snad i lepší, kdyby vedlejší zápletka s vraždou byla hlavní a aktuální hlavní by tam vůbec nebyla. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama