Reklama

Reklama

Trophy Wife

(seriál)
USA, (2013–2014), 7 h 54 min (Minutáž: 21–22 min)

Hrají:

Malin Åkerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins, Natalie Morales, Ryan Lee, Albert Tsai, Marcia Gay Harden, Bailee Madison, Spencer John Olson (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (12)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Ta „dilinka“ v hlavní roli je spíše otravná, ale naštěstí ji obklopuje pár schopných herců, kteří téhle chaotické komedii dodávají na zajímavosti. Z onoho vděčného rodinného chaosu vyplývají leckdy povedené komické situace, ale zároveň řada trapných momentů. Pilot - 60% Tak na Malin Akerman jsem si nakonec zvykla, navíc seriál se v průběhu dalších dílů hodně zlepšil, takže zatím za 70%... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná komediální jednohubka, která sice nenabízí naprosto nic nového a pointy jednotlivých gagů se dají tipnout minuty dopředu. Díky sympatickým postavám a postupem času čím dál sehranějšímu castu to ovšem celkem šlape a divákovi vůbec nevadí si v této nevšední domácnosti na dvacet minut odpočinout.60% ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Tahle dysfunkční rodinka by mohla fungovat, takže tomu dám jeste pár dílů šanci, což dělám teprve u druhého letošního sitcomu. 60%. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

3 manželky (2 bývalé), 3 děti, otec. Další nenáročná rodinná podívaná, která sílila spíše ke konci řady. 60% [seriál bohužel ZRUŠEN] ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Neviem či nie je trochu úbohé napísať to, ale jedná sa o určite jeden z najlepších sitcomov tohto roka (ak nie najlepší). Musím uznať, že na to, že som nič nečakal som dostal pomerne veľa - okrem naozaj zaujímavého takého svojského humoru aj vlastný štýl seriálu, nejedná sa o žiadnu kópiu, ale naozaj niečo originálne. Len škoda, že v seriáli je toľko ľudí, že sa v nich strácam. Pokiaľ viem tak vznikli zatiaľ len tri časti, takže na ďalšie časti to možno vidím. Hodnotiť budem potom. 60% 1. séria : 65% ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Malin Akerman možno robila modelku ale ako herečka do komediálneho seriálu je nevhodná. Našťastie prísna exmanželka Marcia Gay Harden a excentricka Michaela Watkins jej veľmi dobre sekundujú! Ešte ten malý čínanko je veľmi otravný, ale ma strašne dobre písané texty! Hodnotené po absolútnom finále seriálu. ()

johny95

všechny recenze uživatele

Najväčším neduhom Trophy Wife je detské obsadenie, každé z nich je strašne otravné. O zábavnosti Malin som najskôr pochyboval, opak je však pravdou a i s Whitfordom tvoria slušnú ústrednú dvojicu. Ex-manželky sú jedna horšia ako druhá (Marcia Gay Harden je tá horšia). Vtipné je to celkom dosť, nové Modern Family však z tohto sitcomu určite nebude. ()

studentice 

všechny recenze uživatele

Prijemny, odpocinkovy serial a najdou se tu i vtipne momenty. Miluju hlavne Berta, kdybych mela aspon z pulky tolik energie a dobre nalady:) ()

Reklama

Reklama