Reklama

Reklama

Resurrection

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2015), 14 h 52 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Aaron Zelman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Omar Epps, Devin Kelley, Samaire Armstrong, Matt Craven, Frances Fisher, Sam Hazeldine, Mark Hildreth, Kurtwood Smith, Tamlyn Tomita, April Billingsley (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Recenze (28)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě loni svým trailerem navnadil, možná víc než mě nyní dokázal samotný seriál zaujmout. Bohužel vím přesně, co mi tady nesedělo, byla to hned dvojice herců. Po dlouhé době se mi stalo, že herec, kterého mám docela rád, mě ve své nové roli nedokázal přesvědčit. Platí to jak u Omara Eppse (Foremana z House), tak i u Kurtwooda Smitha (Reda ze Zlatých sedmdesátých). Podle mě ani jednomu z nich nová role neseděla a zbytek obsazení mi zase přišel docela nevýraznej. Nicméně nápad je to docela zajímavej a do posledního dílu jsem byl zvědavej jak se vše vyřeší. I když je jasné, že na úplné rozluštění si budeme muset počkat. Jelikož už víme, že se seriál dočká i druhé série, tak si nejspíš najdu čas, abych se na ni podíval. Jen to nebude mou prioritou... ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

Po hodně svižném úvodu se pilotní díl rozplizne v patetické rodinné drama, v němž nechybí ani notná dávka náboženských žvástů. Naštěstí se to i v rámci druhého dílu drží na únosné míře, alespoň prozatím. První dva díly - 70% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot zaujal, ale nepřesvědčil. Mírný dramatický/mystery nadstandard, jenomže sorry - v dnešním seriálovým bordelu to chce uváženě selektovat, Eppsovi řikám ne. ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Jelikož je to fantasy, tak můžu vypnout mozek a jen čekat, jak to všechno vysvětlí, jen doufám, že to nebude trvat moc dlouho, jinak bude seriál na odpis. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli francouzský originál Les Revenants, je pro vás Resurrection naprosto zbytečnou záležitostí, protože zaostává prakticky ve všem. Asi nejmarkantnější je to u atmosféry, která má daleko k přívlastku znepokojující a to je na příběhu o místě, kde se dějí podivnosti, celkem zásadní nedostatek. Někoho můžou nalákat relativně známé tváře, ale ty nejprofláklejší, tedy Omar Epps a Frances Fisher, tady zůstávají daleko za svými možnostmi. Kdybych viděl jako první americký remake, nejspíš bych hodnotil výš, ale takhle je to u mě jen za 40%. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nesledované. // Pilot: Trochu tlačia na pílu, ale rozhodne zaujali. Vysvetlenie neočakávam, tipujem, že vyriešia tak možno smrť tety. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

První řada obsahovala několik slabších momentů, ale jinak se jedná o velmi slušný seriál na toto téma. Herci jsou vcelku nevýrazní, ale dobří a příběhově se také jedná o nadprůměr. Závěrečná epizoda navnadila na další řadu, a tak jsem rád, že se jí dočkáme. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Pilot byl zajímaví a seriál mě zaujal. Ovšem následující díly mne ačkoliv přes zajímaví děj nebavili. Zatím nechávám tři hvězdičky protože seriál jde zlatou střední cestou. Rozhodně dokoukám první sérii a uvidím zda své rozhodnutí nepřehodnotím. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Výborná práce se scénářem. Mám však strach, že tuhle kvalitu seriál nemá šanci udržet. Snad se budu mýlit. Edit: Po dvou dílech stále 5 hvězd. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po pilotu za 4.záhada je nastíněna dobře a (zatím) nutí diváka ke shédnutí dalšího dílu.Je jen na tvůrcích.jak s tím naloží.Je hodně těch,kteří seriál sllibně rozjeli,ale jen málo těch,kteří ho dokázali udržet...80%...super atmosféra pilotu se v následujících 4 dílech rozmělnila v nečekanou nudu.šanci seriál ještě dostane,ale měl by rychle přestat přešlapovat na místě...a po druhé řadě jde ještě hvězda dolu a i kdyby pokračovalo (jakože nejspíš nebude),nemá cenu koukat dál.Pár dílů druhé řady celkem ok,ale zbytek je nuda k uzoufání...40% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Seriál s celkem vysokým potenciálem, a také docela dobře využitým. Občas se tam nějaký ten patos v podobě vztahových "vypjatých" chvilek ocitne, ale zase ne tolik, abych ho nemohl označit za solidní seriál. Herecké výkony nejsou nijak oslnivé, drží se v průměru, ale velkou roli zde hraje skvělá hudba, kterou jsem miloval už od prvního dílu. 80% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Drama o návrátivších zemřelých v jednom malém městečku. První polovina série spíše seznamovací, ale zbytek čím dál více intenzivní a závěrečná scéna (ač nedošlo prozatím na žádná objasnění) vyrazila dech. 80% [2. série BUDE] ()

Spike23

všechny recenze uživatele

Po zhlédnut prvního dílu mi nezbývá nejspíš nic jiného, než radši doporučit seriál Les Revenants (The Returned), pro ty, kteří to neviděli, a raději chtějí upřednostnit Resurrection, pro které byl tento seriál očividnou inspirací. I když po první epizodě nemohu Resurrection hodnotit, rozhodně si mě nezískal tak jako první díl Les Revenants a co se týče nových seriálů, ze zkušenost mohu říct, že neexistuje snad žádný, který by za něco stál, pokud nezaujme na první pohled. ()

Ben Nevis

všechny recenze uživatele

Pilot: Záhada mě zaujala, ale doufám, že to celé nebude tak roztahané jako pilot. Celý prostor pilotu byl zasvěcen nedůvěřivosti lidí, což je pochopitelné, ale poněkud nudné. ()

kostej_ 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu. Snad si seriál nevystřílel všechny náboje hned na začátku a bude pokračovat v podobném tempu. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Děj seriálu je strašně rozplzlý a natahovaný. Potenciál, který má na začátku neni vůbec využit a brzy se utopí v řešení rodinných sporů. Po čase vůbec nikomu nepřijde divné, že se objevují lidé, kteří jsou mrtví a že jejich těla leží třeba v márnici, vůbec nikdo neřeší, kde se ta těla fyzicky znovu berou a duplikují. Seriál ani za dvě serie nezodpoví žádnou z otázek a přijde mi, že byl scénáristy psán za pochodu tak, jak se to natáčelo a vlastně ani neměli vymyšlené řešení. Vše vyvrcholí na konci, kdy se jako obvykle v americké produkci vše ztočí k bohu a toleranci odlišných lidí. Seriál postrádá občas jakoukoliv logiku a chování lidí je často nesmyslné, takže není divu, že zřejmě pokračovat nebude a je to tak dobře. ()

Xeno.morpH 

všechny recenze uživatele

Tož pravda, Les Revenants to nejsou, ale i tak to je to dobré. Kupodivu, seriál není inspirován francouzskou předlohou, ale je adaptací knihy Jasona Motta : The Returned (který se ovšem z Les Revenants očividně inspiroval). Jason Mott se také podílí i na scénáři, což se pozitivně promítá do dobře prokreslených postav, jejich vzájemných vztahů, i na celkové hloubce děje a filozofickém kontextu. Hudba je taky na vysoké úrovni a dobře dokresluje atmosféru, ale co naplat Mogwai to nejsou :). (Zhlédnuto 6 dílů.) ()

Reklama

Reklama