Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mlčenlivá třicátnice Anna žije v malém bytě se psem Manu, který je jí vším. Následkem bolestivé události, jež jednoho dne rozruší pečlivě střežený život daleko od lidí, se Anna upíná k rodině Sophie, šťastné manželky a matky dvou dětí. Intimně laděnou sugestivní variací na téma samoty a křehkosti lidských vztahů se do Karlových Varů po deseti letech vrací uznávaná řecká autorka filmu Těžká loučení s otcem. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (5)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Anna je pro mě za hodně dlouhou dobu a na hodně dlouhou dobu nejvíc otravná filmová postava. Vážně moc jsem ji nenáviděl. Září mělo tolik možností jak sklouznout do stylovýho hororu, jenže zůstalo až o konce v poloze nudnýho socio-dramatu, kde myšlenka je maximálně ta, že střetem dvou osamělostí nevzniká nutně přátelství a že peníze a kariéra nejsou všechno, když máte doma milou ženu, která by vás asi chtěla vidět o něco víc. Film slouží jako stimulant k spánku stejně spolehlivě jako dvojitý panák slivovice. ()

štíple 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo šparné. Takových lidí je kolem nás víc. Dneska asi nebudu spát...Nebo se mi bude vkrádat do sna česká dvojnice hlavní postavy. ()

Reklama

Reklama