Reklama

Reklama

Podvod

  • USA Deception (více)
Trailer

VOD (1)

Když se jeden ovdovělý reportér dá dohromady s federální agentkou, aby odhalil tajemství dvojího života jejího zesnulého manžela Milese, právě se z vězení dostane jeden podvodník velkého formátu. Miles mu ukradl peníze, a on je teď začíná hledat. Náš vyšetřující tým, reportér a agentka FBI, se do toho zapletou a stanou se cílem neznámých útočníků, zatímco se v nich probouzí milostný cit. Jak se děj rozvíjí, ukazuje se, že v tomto napínavém příběhu plném klamu, strachu a lží nic není, jak se zdá. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálne vystavaný príbeh, kde nie a nie zomrieť, až sa toho zhostí bývalá, ktorá zvodne mrká do kamery a Cuba opätoven zvláštne chodí a prehráva. Tu sa akcia veľmi nedeje, len sa nudne a bez väčších emócií chodí hore a dole, potom doľava a doprava, pokecá sa, primitívne ponaháňa a čo viac. Vianočný punč nenalievali, nikomu zákonite nechutí, pretože Smith nenamiešal ani len priemerný koktejl. Útrpne nudný a amatérsky "vyšetrovací" film. (videné 12.12.2019, AMC archív) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nesmyslné nízkorozpočtové akční béčko s extrémně nesympatickými herci a mizerným dějem. Nějak takhle bych shrnul snímek Podvod, který je jen ztrátou času a absolutním filmařským dnem. 0/10. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Akcny thriller s predvidatelnym dejom a takmer absentujucimi akcnymi scenami. Rozpocet bol evidentne nulovy, herci hrali za kus zvanca a ani zvysok stabu sa nenadrel. Proste sracka. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda, Cuba Gooding se tam vaří v kožence, teče z něj pot, všichni tam matlaj náky hovna nikoho to nezajímá přitom, prostředí a kamera jsou ale na jedničku. Moře, jachty, palmy, Guding v kožence tam kope placírkou s pistolí v ruce míří a hledá.. prostě príma hovno nudy. Příběh mě tak nebavil, až sem přemýšlel, že dám odpad, ale budu hodnej a dám to za Goodinga a za to prostředí, jinak je to shit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Coba Gooding Jr. se nám nějak utápí v béčkovém braku a nevadí mu, že scénáře jsou psané v pauze na oběd. On je agentem, ona je reportérkou, která chce pomoct vyřešit smrt vlastního muže. Ten film obsahuje tolik "nečekaných" zvratů, že se tomu ani nechce věřit. Bohužel v dnešní době už je pojem "nečekaný" celkem zprofanovaný. Ne, tohle opravdu není akční "Šestý smysl", ale prostě jenom snaha diváka ochcat. Nestane se. ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama