Reklama

Reklama

Podvod

  • USA Deception (více)
Trailer

VOD (1)

Když se jeden ovdovělý reportér dá dohromady s federální agentkou, aby odhalil tajemství dvojího života jejího zesnulého manžela Milese, právě se z vězení dostane jeden podvodník velkého formátu. Miles mu ukradl peníze, a on je teď začíná hledat. Náš vyšetřující tým, reportér a agentka FBI, se do toho zapletou a stanou se cílem neznámých útočníků, zatímco se v nich probouzí milostný cit. Jak se děj rozvíjí, ukazuje se, že v tomto napínavém příběhu plném klamu, strachu a lží nic není, jak se zdá. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nesmyslné nízkorozpočtové akční béčko s extrémně nesympatickými herci a mizerným dějem. Nějak takhle bych shrnul snímek Podvod, který je jen ztrátou času a absolutním filmařským dnem. 0/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Coba Gooding Jr. se nám nějak utápí v béčkovém braku a nevadí mu, že scénáře jsou psané v pauze na oběd. On je agentem, ona je reportérkou, která chce pomoct vyřešit smrt vlastního muže. Ten film obsahuje tolik "nečekaných" zvratů, že se tomu ani nechce věřit. Bohužel v dnešní době už je pojem "nečekaný" celkem zprofanovaný. Ne, tohle opravdu není akční "Šestý smysl", ale prostě jenom snaha diváka ochcat. Nestane se. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Akcny thriller s predvidatelnym dejom a takmer absentujucimi akcnymi scenami. Rozpocet bol evidentne nulovy, herci hrali za kus zvanca a ani zvysok stabu sa nenadrel. Proste sracka. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálne vystavaný príbeh, kde nie a nie zomrieť, až sa toho zhostí bývalá, ktorá zvodne mrká do kamery a Cuba opätoven zvláštne chodí a prehráva. Tu sa akcia veľmi nedeje, len sa nudne a bez väčších emócií chodí hore a dole, potom doľava a doprava, pokecá sa, primitívne ponaháňa a čo viac. Vianočný punč nenalievali, nikomu zákonite nechutí, pretože Smith nenamiešal ani len priemerný koktejl. Útrpne nudný a amatérsky "vyšetrovací" film. (videné 12.12.2019, AMC archív) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda, Cuba Gooding se tam vaří v kožence, teče z něj pot, všichni tam matlaj náky hovna nikoho to nezajímá přitom, prostředí a kamera jsou ale na jedničku. Moře, jachty, palmy, Guding v kožence tam kope placírkou s pistolí v ruce míří a hledá.. prostě príma hovno nudy. Příběh mě tak nebavil, až sem přemýšlel, že dám odpad, ale budu hodnej a dám to za Goodinga a za to prostředí, jinak je to shit. ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama