Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jantarová komnata je největším mýtem v poválečné německé éře. Od svého zmizení se ji pokusilo najít mnoho lovců pokladů. Říká se, že génius Albert Einstein se ji snažil v posledních dnech války zachránit před nacisty. Tajemstvím této legendární komnaty jsou v jantaru zalitá semena zázračné, ale vyhynulé rostliny Silphium, mající léčivou, ale i smrtící moc. Nemilosrdný farmaceutický magnát Jan van Hassel je ochoten pro jejich získání udělat cokoli. Pokud by se rostlina ocitla v nesprávných rukou, mohlo by to mít za následek zničení celého lidstva. Při pátrání Eik, Katharina a Justus s pomocí Einsteinovy pravnučky Mily objeví starý film, jantarový náhrdelník a kompas. V patách však mají Hasselovy zabijáky... (TV Nova)

(více)

Recenze (38)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V zásade na rozlúsknutie môjho názoru je potrebné pohľadať comment k Nibelungovcov. Všetko je však oproti tomu trošičku lepšie, hoci stále platí, že rekreačný čas, medzi obdivovaním nemeckých pamiatok a akože strachovaním sa o osud klišovito zvolených hrdinov, je vyplnený terapiou čumenia na „kozičky“ v snahe navrátiť si pamäť. Nech teda žije E=mc2 a ja idem hľadať a žuvať sylfium od Wrigley´s ?? (videné 19.06.2013, STV1) ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat dobrovolně tenhle nesmysl bych přirovnal k jízdě se staženými kalhotami na vlastním pytlu po posolené asfaltové cestě za mohutného povzbuzování televizního štábu, který tento počin přenáší rovnou na mezistátní televizní stanici. Nikdy jsem takovou jízdu neabsolvoval, ale řekl bych, že přesně takhle nějak by se mohl člověk cítit. Pokud toužíte po takto dobrodružném a sebezničujícím zážitku, směle do toho. 5% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé, když vezmu v potaz, jak dobře se zadařilo v Šifře Karla Velikého, což myslím byl první film v téhle sérii "Die Jagd nach...", a scenáristé jsou zde ze dvou třetin stejní. Ale asi je to nebavilo, stejně jako režiséra a herce. Nevěřím jim ani dobrý den. Navíc příběh není ani dobrodružný a vlastně ani vtipný když nepočítám asi dva tři chabé špílce nebo příjemně bláznivou představu Alberta Einsteina jako bojovníka proti nacismu. Ony stopy posléze jsou hodně nelogické (těžko některé indicie mohl i génius jako Einstein umístit tam, kam je podle filmu umístil). Jen asi dvě scény mají nějaký šmrnc, přičemž ta závěrečná to žel není. Konec je odfláknutý, až hanba. Co je zajímavé, tak věkem starší Bettina zde vypadá víc sexy než mladší Annika. A velmi nesympatická je vyloženě tlustá dcera hlavního hrdiny, která se ještě snaží být strašně vtipná. Chtělo to větší sevřenost, promyšlenější a zajímavější hon, a o hodně víc nadhledu a vtípků, jako to bylo u Niebelungů. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jako dobrodružný film je to velké zklamání. Jedna hvězdička za námět, druhá za Bettinu, která to alespoň pro mě zachránila. ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Ajnštajnovo cameo mi vykouzlilo bezzubý úsměv na rtech. Díky bohu mi bylo po včerejším dýchánku tak zle, že jsem se musel, ehm ehm, vyblít, což bylo mnohem zábavnější než hoňba za pokladem, teda honba. No, prostě furt tam někdo někoho honí. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Ta film TV produkce s honbou za poklady je zde málo akce, moc zbytečných dialogů, čímž film pak ve své poslední třetině strašně nudí... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Podle mě to zase tak špatné nebylo. Sice děj poněkud protahovaný, ale jako takový pohodový a místy napínavý a chytrý dobrodružný film to funguje dobře. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vyloženě odpad to není, ale jinak samozřejmě béčko, jako když vystřihne. Alespoň s tím Einsteinem si mohli dát filmaři trochu práci. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Tohle se mohlo v klidu jmenovat "Jak Jouda a Jouda nemohli trefit slona z 5 metru". Padousi maji high-tech vybaveni, pusky s laserovym zamerovanim, snipersky pusky, AKTcka, helikopteru, ale z 5 metru nezabijou cloveka. Vypali barak, rozstrili mrte nabytku a nikde neni jedinej mrtvej - teda nevim, ale kdybych si najmul nekoho na spinavou praci, tak bych nejdriv zjistil, jestli umi strilet... Jo a pribehove? No - kombinace Doktora z hor a Indiana Jonese 5 (protoze ty predchozi za neco stali). ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem trpěl, ale pak se začal bavit tupostí scénáře a na konci jsem se od toho nemohl odtrhnout. Nádherně blbá věc. ()

Hubis_ odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem 20 minut a pak jsem to nevydržel a šel jsem se radši vykadit a řeknu vám,že to bylo zábavnější než tahle chujovina!! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí dobrodružství německého archeologa Eika Meierse a nejslabší. Akce, dramatické hledání artefaktů a luštění hádanek trestuhodně ubylo. Děj sice jakš takš ujde, ale dramatizace takřka žádná. Značná konverzace vyvolává dojem umělého natahování stopáže. Padouch je sice zajímavý, ale má strašně málo prostoru. Ne, tohle se nepovedlo. ()

kratina 

všechny recenze uživatele

Mám opravdu blbé nápady, dívat se na NĚMECKÝ dobrodružný film... Tohle si slavná Jantarová komnata nezasloužila. Takový blivajzovitý eintopf, uvařený v ukradeném klobouku Indiana Jonese. Skopčácký polní kuchař do toho zamíchal opravdu kdeco, od na drobno nakrájeného Ensteina, přes semena děsně léčivé rostliny (copy akce Bororo?) až po zaprášený laser z druhé světové (hmm) a pohádkový gyroskop. Už jen sádroví trpaslíci mi tam chyběli. Tak aspoň že mě ti honiči pokladů pobavili, když nešikovně rozflákali vzácný exemplář šifrovací Enigmy :-) ()

waska 

všechny recenze uživatele

Jako příjemná dobrodružná romantika na deštivé sobotní odpoledne naprosto vyhovující. Filmová kvalita už tak dobrá není, chyby jsou očividné na první pohled, nelogicky uvažující postavy a tak dále a tak dále.. Ale co, Německej Indy aspoň pobavil ()

Zuchy 

všechny recenze uživatele

Nic moc se nezlepšilo. Na tohle pokračování se vztahuje úplně ten samý komentář jako u Kopí osudu... ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Rcyklace již stokrát viděného + hromada klišé. Na druhou stranu pěkné scenérie a jinak veskrze šedošedý průměr. 45% ()

Reklama

Reklama