Reklama

Reklama

Recenze (5)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postránecký hulí až 80 cigaret denně (kanál jeden :-))), tak jde k doktorovi, tam mu sestra řekne, že se panu doktorovi snímek nezdá a ať přijde znovu a zatím ať jí acylpyrin. Na rakovinu dobrý :-)) pak se snaží udat svoje nebohý děti po příbuznejch, který je kupodivu nechtěj. Jo jo, rodina. To je paráda. Nejlepší je závěr, kdy ten Postránecký v první chvíli vypadá, jak kdyby mu snad bylo líto, že je zdravej. Lepší tři hvězdičky. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavila mě postava Postráneckého, která zvesela hulí čtyři krabky denně a nazývá to jako "TĚCH PÁR CIGARET", jakmile ale něco nehraje na rentgenu, okamžitě začne klempírovat a sepisovat poslední pořízení. Dodatečně se zjistí, že s tím rentgenem je to jinak (nechcete mi říkat, že tohle je spoiler, že ne?), což mu ale nezavolají okamžitě s nejhlubším ponížením a omluvou z nemocnice, ale dozví se to náhodou Postráneckýho synové a ještě dotáhnou domů zdravotní sestru, aby tomu táta jako věřil. Ta s nimi BEZ JAKÉKOLI výraznější motivace jde. V tu chvíli jsem se jen začal modlit: "můj ty bože bakalářskej, jen ať to není v rámci tvého největšího klišé jeho budoucí žena." Samozřejmě se tak stalo. Uf. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ovdovělý muž se stará o své tři nezletilé syny. Má však jednu špatnou vlastnost, kouří až šedesát cigaret denně. Když se konečně rozhodne navštívit lékaře, diagnóza je nemilosrdná - rakovina plic. Kontaktuje své sourozence, jestli-by se o ně někdo nepostaral. Nikdo je nechce. Rozhodne se sepsat poslední vůli, když v tom přichází sestřička s dětmi a řekne mu, že přístroj měl poruchu a že neumírá. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama