Reklama

Reklama

Recenze (5)

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavila mě postava Postráneckého, která zvesela hulí čtyři krabky denně a nazývá to jako "TĚCH PÁR CIGARET", jakmile ale něco nehraje na rentgenu, okamžitě začne klempírovat a sepisovat poslední pořízení. Dodatečně se zjistí, že s tím rentgenem je to jinak (nechcete mi říkat, že tohle je spoiler, že ne?), což mu ale nezavolají okamžitě s nejhlubším ponížením a omluvou z nemocnice, ale dozví se to náhodou Postráneckýho synové a ještě dotáhnou domů zdravotní sestru, aby tomu táta jako věřil. Ta s nimi BEZ JAKÉKOLI výraznější motivace jde. V tu chvíli jsem se jen začal modlit: "můj ty bože bakalářskej, jen ať to není v rámci tvého největšího klišé jeho budoucí žena." Samozřejmě se tak stalo. Uf. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postránecký hulí až 80 cigaret denně (kanál jeden :-))), tak jde k doktorovi, tam mu sestra řekne, že se panu doktorovi snímek nezdá a ať přijde znovu a zatím ať jí acylpyrin. Na rakovinu dobrý :-)) pak se snaží udat svoje nebohý děti po příbuznejch, který je kupodivu nechtěj. Jo jo, rodina. To je paráda. Nejlepší je závěr, kdy ten Postránecký v první chvíli vypadá, jak kdyby mu snad bylo líto, že je zdravej. Lepší tři hvězdičky. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ovdovělý muž se stará o své tři nezletilé syny. Má však jednu špatnou vlastnost, kouří až šedesát cigaret denně. Když se konečně rozhodne navštívit lékaře, diagnóza je nemilosrdná - rakovina plic. Kontaktuje své sourozence, jestli-by se o ně někdo nepostaral. Nikdo je nechce. Rozhodne se sepsat poslední vůli, když v tom přichází sestřička s dětmi a řekne mu, že přístroj měl poruchu a že neumírá. ()

Reklama

Reklama