Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick (Jared Leto), bývalý americký voják trpící posttraumatickou stresovou poruchou, je v 50. letech minulého století vězněn v japonské Ósace. Zde pomůže k útěku spoluvězni Kiyoshimu (Tadanobu Asano), členovi jakuzy. Po propuštění navazuje přes Kiyoshiho kontakty s japonským podsvětím a stoupá v hierarchii jakuzy jako nelítostný zabiják, který se nezastaví před ničím. (mac000)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Film docela dobrej, ale uplne to zabiji Leto. Toho jak mohli vybrat na takovou roli. Vubec se do toho nehodi, ani hrat toho drsnaka neumi. Spis mi prislo, ze se tech Japoncu boji.

AppleCore

AppleCore (hodnocení, recenze)

Neni to sice žádná pecka, oproti posledním filmům Netflixu (Cloverfield Paradox, Mute) je to ale překvapivě slušná a drsná oddychovka. Nehleďte na kritiku.

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

Problém je tenm že Jared léto vypadá furt tak trochu jako Joker i v tomto filmu takže naprd..špatně se vystilizoval..

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

Stále sa teším a dúfam v kvalitu, ale trailer toho veľa nesľubuje. Zatiaľ to vyzerá ako priemerná žánrovka. A Leto mi tam vôbec nesedí.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Doplnění: Film by se měl odehrávat v 60. letech a hlavní postava stoupá v hierarchii yakuzy, bývalý válečný zajatec, který trpí PTSD (posttraumatickou stresovou poruchou). Zandvliet: "He´s lost in his own shame and tries to find  his way back."

Uživatel supec smazal svůj příspěvek.

Dantte..

Dantte.. (hodnocení, recenze)

Hardy v prostředí poválečného japonska bude zlý, hodně zlý.Awesome.

Divian(R)

Divian(R) (hodnocení, recenze)

Tohle bude nářez. Těším se na každý Hardyho akčňák, protože každej, ve kterym se objevil byla klasa. 

Související novinky

Jared Leto si zahraje Andyho Warhola

Jared Leto si zahraje Andyho Warhola

22.09.2016

Vrátit se po čtyřleté pauze oscarovou rolí zní nemožně, právě to ale dokázal Jared Leto. Od Klubu poslední naděje jsme ho pro změnu neviděli tři roky, než se objevil jako Joker v Sebevražedném oddílu… (více)

Tom Hardy: zpátky do postapo Austrálie

Tom Hardy: zpátky do postapo Austrálie

05.11.2013

Přestože natáčení Mad Max: Fury Road skončilo už loni v prosinci, do dnešního dne jsme viděli jen pár fotek z natáčení. Dokonce ani na Comic Conu film nebyl propagován, i když to mnozí fanoušci… (více)

Tom Hardy ve službách Miikeho a jakuzy

Tom Hardy ve službách Miikeho a jakuzy

10.06.2013

Ó ano, tady poteče krev. Japonský řezník Takashi Miike se na stará kolena připravuje na svůj anglicky mluvený debut. A vykročil správnou nohou, protože si vybral scénář, který se v roce 2011 ocitl na… (více)

Reklama

Reklama