Reklama

Reklama

Cheech & Chong's Animated Movie

  • Slovensko Zhúlená dvojka Cheech a Chong

VOD (1)

Obsahy(1)

Nie, nesníva sa vám! Prichádzajú legendárni šibali a vtipkári Cheech a Chong vo svojej najlepšej kondícii a rovno v prvom celovečernom animovanom filme!
Nerozlučnú a večne zhúlenú dvojicu Cheecha a Chonga v ich najnovších bláznivých dobrodružstvách prenasleduje sexuálne prenosná, marihuanou posadnutá lonová voš Buster, filcka, zbožňujúca vôňu dymu z kvalitného džointa trávy v ich vlasoch. (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

Nýdnol 

všechny recenze uživatele

Cheech a Chong v cool animované podobě vykrádající své oblíbené kousky. Pořád jsem se ale hodně bavil a to se cení. ()

Reklama

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Suchy fory, divnej dej a zas suchy fory. A KUPA NESMYSLUUUU. Pro me velke zklamani od Cheeche & Chonga a to jsem se na to dosti tesil. a to tu kouzelnou lecivou a veselou bylinku taky mam rad a taky konzumuji. 35% ()

albiebennett 

všechny recenze uživatele

Cheech a Chong jsou skutečně kultovním produktem minulých let. Samozřejmě na klasiku Up in smoke tento film nemá. Nicméně pro příznivce, této legendární dvojice je nutnost tento film shlédnou. Některé scénky jsou více než povedené, ale bohužel některé na kvalitě ztrácejí. V každém případě se nenudíte a pobavíte se a o to jde. Jsem rád, že tento film vznikl, protože se velmi kreativně oba aktéři zvěčnili. Slyšet jejich hlasy je opravdu nostalgická zábava :) Největší minus pro tento film je, že předešlé filmy už překonat najdou. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama