Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

buchannon 

všechny recenze uživatele

Tato mluv-šou se mi začíná líbit čím dál víc, i když ji sleduji jen sporadicky. Honzíkova cesta až k vlastnímu pořadu v TV nebyla příliš strmá, o to víc však jeho otázky, dány určitými zkušenostmi, dávají smysl. Dnes 25.4.2021 jsem viděl epizodu s naším uctívaným (hlavně verbalem :o)) stvořitelem Martinem Pomothym a až teď jsem zjistil, že je to vlastně docela obyčejný chalan, tak jako já. I když do oblíbených si tohoto guru zřejmě dávat nebudu, naopak se musím strachovat, aby jednoho krásného dne nesmáznul můj účet, při tom co na něm zvířejňuju. POMO, každopádně mě mrzí, že ti to se žádnou ženskou zatím nevydrželo delší dobu, podobně jako mně, ale to už je jiná pohádka... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch horších talk-show u nás. Moderátor Honza Dědek je pro mě velmi nepříjemný a jeho moderátorské i bavičské schopnosti nejsou vysoké. Skladba hostů bída (myslím tu návaznost jeden na druhého) a výběr neoriginální (beru vše, o kom se mluví a sám nikoho zajímavého neobjevím). Svým hostům neustále skáče do řeči, nenechá je rozvést žádnou myšlenku a k tomu není moc vtipný. Mrkl jsem se na pár dílů se zajímavými hosty a přesto jsem měl velký problém se dokoukat do konce. Vracet se k dalšímu sledování už rozhodně nehodlám. Doplnění... Díky několika hostům a volným streamům na Youtube jsem se na pár dílů ještě nakonec po letech podíval. Mírně zvedám hodnocení a taky upravuji komentář. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Stejně jako je tomu například u Show Jana Krause, také se jedná o Pořad, jehož kvalita podléhá výběru pozvaných hostů. Ve srovnání s Krausem, je u Dědka výhodou, že se nesnaží za každou cenu zesměšňovat své hosty a dá jim potřebný prostor. Nevýhodou je, že sice umí dobře nasměrovat rozhovor, ale zdaleka není sám tak vtipný a proto většina vtipu závisí na pozvaných. Dávám 60+% neboť doposud měl samé zajímavé hosty a tak jsem se většinou dost pobavil. PS: Divím se, že se zde nenachází hodnocení od  POMO. Obzvláště, když tam bude tohle úterý vystupovat. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě opravdu závisí na hostech... co se týče Dědka, mám problém s jeho "humorem" typu... "Já slyšel, že jste byl s jednou herečekou... no nic. ehm ehm" Tlačí to více na bulvár, než zajímavosti o hostovi. V tomto mi více vyhovují delší formáty (podcasty), kde sice neuslyšíte každou minutu vtipnou/trapnou narážku, ale aspoň se dozvím něco víc, než z Blesku. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Ani snad ne. Dědka nemusím. Bavil mě, když dělal HitStory. Ale v 7 pádech je dost často na přesdržku. Ne, fakt není ani omylem bavič. Lze to poznat docela jednoduše: čí vtipy rozesmějou publikum v sále víc? Dědkovy nebo ty, co vypustí hosti? A vysloveně mě sere, když se začne pozvanýho páru vyptávat na soukromí. To bych ho poslal tak rychle do prdele, že by nestíhal utíkat. Takže jedna hvězda, protože na úplnej odpad to není a půl hvězdy tady dát nejde. Navíc Dědek skoro furt čumí jak půl prdele z roští. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama